Sari la conținut
Forum Roportal
radu50

scrisoare de la ambasada

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mama mea care are viza pe 10 ani din 2006 pentru SUA de curand a primit o scrisoare de la ambasada sua prin care i se spune sa vina de urgenta la ambasada pentru un interviu cu privire la o problema referitoare la viza de turist pe care o are. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie? Care ar fii motivele pentru care ar chema-o la ambasada? In scrisoare se specifica ca in caz de neprezentare viza va fii anulata. Tin sa menzionez ca luna asta si eu si tatal meu am fost la viza si ne-a respins pe amandoi. In caz de neprezentare mai poti sa pleci in america avand pasaportul doar cu viza pe el?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In caz de neprezentare mai poti sa pleci in america avand pasaportul doar cu viza pe el?

 

 

Considera ideea ca totul merge pe computer azi si nu conteaza daca in ROmania s-a urcat pe avion, in State daca n-o lasa sa intre, stie bine engleza sa se apare in caz ca este arestat??? Sti ca momentul arestarii nu este una cu manusi albe .... Daca tu si tatal ati fost refuzati, cred ca vor sa anuleze si viza ei pentru un motiv oarecare, insa CRED numai, nu sint sigura!!! Ea se afla in State sau in RO, asta este intrebarea???? ca am vazut cazuri cand un membru al familiei era aici deja foarte ilegal iar altii incercau sa ceara viza turistica si au fost refuzati. De aici mai e un pas mic pana la deportare care la fel este o procedura legala DUREROASA. In asemenea cazuri nu pot sa fie mai optimista.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mama mea care are viza pe 10 ani din 2006 pentru SUA ... viza de turist

 

 

Am uitat sa-ti readuc aminte ca acea viza este pe 6 luni din fiecare an, nu pe un timp de 10 ani cu sedere continua in State!!! In caz ca ea este inca aici din 2006 ... dupa 6 luni de sedere este deja ilegala si de asta n-ati primit si voi viza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×