Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
radu50

scrisoare de la ambasada

Rate this topic

Recommended Posts

Mama mea care are viza pe 10 ani din 2006 pentru SUA de curand a primit o scrisoare de la ambasada sua prin care i se spune sa vina de urgenta la ambasada pentru un interviu cu privire la o problema referitoare la viza de turist pe care o are. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie? Care ar fii motivele pentru care ar chema-o la ambasada? In scrisoare se specifica ca in caz de neprezentare viza va fii anulata. Tin sa menzionez ca luna asta si eu si tatal meu am fost la viza si ne-a respins pe amandoi. In caz de neprezentare mai poti sa pleci in america avand pasaportul doar cu viza pe el?

Share this post


Link to post
Share on other sites
In caz de neprezentare mai poti sa pleci in america avand pasaportul doar cu viza pe el?

 

 

Considera ideea ca totul merge pe computer azi si nu conteaza daca in ROmania s-a urcat pe avion, in State daca n-o lasa sa intre, stie bine engleza sa se apare in caz ca este arestat??? Sti ca momentul arestarii nu este una cu manusi albe .... Daca tu si tatal ati fost refuzati, cred ca vor sa anuleze si viza ei pentru un motiv oarecare, insa CRED numai, nu sint sigura!!! Ea se afla in State sau in RO, asta este intrebarea???? ca am vazut cazuri cand un membru al familiei era aici deja foarte ilegal iar altii incercau sa ceara viza turistica si au fost refuzati. De aici mai e un pas mic pana la deportare care la fel este o procedura legala DUREROASA. In asemenea cazuri nu pot sa fie mai optimista.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mama mea care are viza pe 10 ani din 2006 pentru SUA ... viza de turist

 

 

Am uitat sa-ti readuc aminte ca acea viza este pe 6 luni din fiecare an, nu pe un timp de 10 ani cu sedere continua in State!!! In caz ca ea este inca aici din 2006 ... dupa 6 luni de sedere este deja ilegala si de asta n-ati primit si voi viza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×