Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Nu vi se pare ca astfel de posturi pot fi fatale pentru cei mai.. naivi?

 

Poate ar fi cazul sa postati ceva mai responsabil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Ma numesc Alex si va scriu pt ca sufar de insomnie de aprox 3 zile si sunt speriat. Acum doua nopti nu am putut sa dorm deloc, noaptea trecuta cu ajutor medicamentos iar in aceasta noapte din nou nu se lipeste nimic de mine. Am de asemenea si o stare de anxietate, si poate din acest motiv creierul nu se poate relaxa. Incerc sa imi impun relaxare pt a putea dormi insa esuez. Aveti cumva vreun sfat? Cum sa pot trece peste aceasta situatie.Vreau f mult sa dorm. Banuiesc ca jobul este de vina (f stresant). Cu toate ca am o relatie fericita , si ma gandesc la asta, tot nu pot sa adorm. Am nevoie de un sfat bun. Maine am programare la psiholog, sper sa ma mai poata lamuri dansa. Multumesc!

Editat de Alexandru Z

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa nu razi, dar sunt 99% sigura ca daca inchizi ochii, te asezi intr-o pozitie confortabila, iti fixezi in minte o imagine cu natura si repeti in gand 'inspiri-doi, expiri-unu, inspiri-doi, expiri-unu, etc' incontinuu... vei adormi in cateva minute.Maxim.

 

E un truc consacrat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la ceva stres se poate pierde somnul, am patit si eu dar am fost in calatorie in Asia si trebuia sa luam niste tablete sa recuperam din fusul orar mai repede si sa ne ferim de tantari sa nu facem Malarie si inca multe amanunte care oricum in spital m-au bagat.    N-am dormit 10 zile dar am stat in pat ca restul, cu ochi inchisi si nemiscata sa ma odihnesc macar si incercam sa nu ma gandesc la nimic.   Odata revenit acasa am cazut in pat de somn imediat.   Am fost tratata sa nu dezvolt malarie ca eram mancata de tantari pe tot corpul dar am dormit fara ajutoare.

 

Deja casc ca am citit despre somn ...   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×