Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ZiZoUxY

PovesteaNoastra

Rate this topic

Recommended Posts

PovesteaNoastra.ro - Jocul tau cu mafie! - Intra in cartier! Te tine?

 

 

Povesteanoastra.ro :: Poveste De Cartier este un joc online multiplayer, joc textual gratuit.

Jocul se desfasoara pe serverul nostru, nu necesita nici un program special iar inregistrarea se face in cateva minute. Actiunea jocului graviteaza in jurul lumii interlope din Romania,fiecare jucator isi poate alege un caracter cu care sa inceapa: baieti de cartier (gangsteri sau mafioti) , afaceristi fara scrupule care nu vad decat bani in fata lor si politisti mai mult sau mai putin corupti. O comunitate de jucatori cu bune si cu rele pentru o atmosfera de joc cat mai placuta!

 

PovesteaNoastra.ro, joc online multiplayer Noi sectiuni adaugate in joc:

Sectiunea Munca, Sectiunea BlackJack si BlackJack multiplayer (pentru 4 jucatori), Licitatii online, sectiunea de Lupte de Caini si turneu de lupte de caini.

Tombola cu castiguri in bani, Loteria Gloantelor, Spargerea Codului, Turneu de Curse auto, Sectiunea de manager de fotbal , Pariuri sportive si multe alte noutati va asteapta in interiorul jocului.

 

PovesteaNoastra.ro sau popular PVN este un joc unde vei strange o gasca de prieteni sau unde vei purta razboaie, furturi, talharii, crime, curse de masini, pariuri sportive, jocuri de cazino sau chiar liga de fotbal.

 

Esti pregatit pentru o experienta alaturi de mii de romani? Sa te vedem!

 

Povesteanoastra.ro :: Poveste de Cartier NU promoveaza violenta in nici un fel Scopul jocului este acela de a fi un loc unde toti jucatorii sa-si varse furia, stresul si frustrarile aparute de zi cu zi Aici se pot inchega prietenii durabile ce pot fi transpuse si in viata reala insa ai grija sa nu te lasi purtat de val si sa-ti transformi micile impunsaturi din joc in dusmanii reale.

 

Alege-ti orasul din care vrei sa pleci, alegeti cariera pe care vrei sa o urmezi si ... ne vedem in joc!

 

 

2010 - http://www.PovesteaNoastra.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×