Sari la conținut
Forum Roportal
Davi_

Drepturile copilului.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu este necesar sa spui NU copilului, se poate explica de ce facem altceva decat ... insa numai cine n-are copil poate sa spuna ce este indicat.

 

Viata reala e altfel decat articolele de ziare, fiecare copil, mama, familie se comporta altfel.   Copilul nu se poate considera un rau necesar cand mereu se depriveaza de la ce-i place!!!    

 

Din articolul de mai sus doar fraza ca parintii vor cariera si bani pot considera, ca asta este cea mai cruda realitate.   Mama nu vrea sa si creasca copilul ca are nevoie de timp sa se refaca pentru a doua zi de munca, copilul devine neglijat.   Cunosc cazuri de aproape cand parintii dormeau toata ziua si lucrau noaptea sa aiba de toate ca era ambitia lor sa arete lumii ca se poate. Copiii insa le fura de bani sa cumpere droguri ca alcool si tigari erau destule in casa.  

 

Acum ca-s mai mari, nu poti sa inveti la ei nimic, nici cum se castiga banul ca nu pricep nimic.   Nu e usor sa ai rolul de educatoare in familie pe langa alte titluri si functii, munca pana nu cresc mai mare copiii n-ar trebui sa fie important.   Acesti ani nu se vor recupera niciodata iar banii castigati nici nu se cunoaste ca s-a dus pe taxe si dari.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://cursuriautism.ro/sistemul-de-educatie-copilul-e-seful-s-a-dovedit-un-esec.php

Sa mai zica cineva ca nu e indicat sa ii spui NU copilului.

 

Cel mai indicat cred ca e sa nu se piarda din vedere echilibrul. Ca orice alt aspect, genereaza atitudini extreme, unii intelegand ca e in regula sa te consumi pentru greseli minore si sa vrei sa modelezi robotei nevrozati, pe sistemul lui Pavlov, perfecti pentru societatea momentului. Altii considera ca tendintele narcisiste sunt OK (ma refer la generatia de tineri neo-marxisti care se considera liberali si sunt mai obsedati de control decat nazistii; astia au sa conduca lumea candva...).

 

In final, vor continua sa se perpetueze toate tipurile de oameni, orice modele ar aplica unii si altii. Nu cred ca s-a schimbat asta vreodata.

 

Apropo de generatia numita ''millennials'', vad ceva foarte curios la unii dintre ei, atitudini care se bat cap in cap. Toleranta a devenit noua lor religie, insa doar teoretic, pentru ca in realitate nu sunt capabili sa tolereze sau sa incerce sa inteleaga si alte puncte de vedere, culturi, ideologii etc. Evoca generatia manipulata de Mao, capabila de orice; se strang in grupuri ii sa distruga pe cei care nu le sustin ideile (sa le distruga afacerile, sa ii bage in puscarie). Niste mici comunisti; practic nu au scrupule.

 

E comparabil cu modul in care unii se declara credinciosi fiind simultan plini de snobism si prejudecati si lipsiti de empatie. E exact acelasi lucru. Ceea ce demonstreaza ca atitudinea asta le-a fost bagata in cap in mod pedant, e ceva artificial, nu izvoraste din interior.

Editat de Abbie M.
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Englezii ne lasa copiii fara alocații din 2020?

 

 

Marea Britanie va reduce ori elimina ajutoarele sociale acordate strainilor care muncesc pe teritoriul Regatului Unit, pentru a proteja interesele propriilor cetațeni.

 

Printre drepturile care vor fi eliminate sau reduse substanțial se numara și alocațiile pentru copiii ramași in țara de origine, de care beneficiaza adulții care muncesc legal in Regat. Autoritațile romane spun ca aceste prevederi vor fi aplicate abia din 2020 și sunt valabile pentru toți strainii care muncesc in Marea Britanie.

Anunțul a fost facut sambata (20 februarie) de președintele Klaus Iohannis, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, unde s-a discutat viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana. "Marea Britanie va beneficia de un mecanism care va limita accesul cetatenilor UE la o categorie restransa de prestatii sociale necontributive, specifice pentru Marea Britanie. Va putea fi aplicat pe o perioada limitata, de maximum 7 ani. Cetatenii romani care lucreaza deja in Marea Britanie nu vor fi afectati de acest mecanism. Acesta priveste doar eventualii lucratori care vor intra pe piata muncii din Marea Britanie dupa intrarea in vigoare a mecanismului", a afirmat președintele.

In prezent, un copil roman care are macar un parinte in Anglia primește o alocație lunara de 81 de lire din partea statului englez.

 

stirile.rol.ro

 

 

De ce este asa o mare problema asta???   In State nu se da NIMIC decat la copiii sub limita saraciei dar nimeni nu reclama!!!

Unde este inca 2020???  in loc sa se concentreze pe alte aspecte al vietii, le omoara suma respectiva care nu stiu cat ar fi de util ca nu este prea mult, am fost de multe ori in UK, cunosc preturile si valoarea banului.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Elena Băsescu a născut cel de-al treilea copil care-i poarta numele ei, desi are un tata despre care se vorbeste in presa si recunoaste copila, atunci de ce nu-i poarta numele???  

Elena Basescu -a nascut Anastasia 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Secretul pe care l-a aflat Maia, fiica lui Teo Trandafir chiar de ziua ei: „N-am adoptat-o”

Maia Trandafir este fiica celebrei prezentatoare de televiziune Teo Trandafir. 

https://huff.ro/stiri/tv/secretul-pe-care-l-a-aflat-maia-fiica-lui-teo-trandafir-chiar-de-ziua-ei-n-am-adoptat-o-210572?

 

*Cum a putut sa faca asa ceva sa minta copilei???*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gemeni în vârstă de 5 ani, obligați să se căsătorească. Care e explicația părinților (fanatik.ro)

A trebuit sa citesc tot articolul sa inteleg ca sora cu frate s-au casatorit, asa ceva inca nici n-as fi imaginat si n-am auzit pan-acum.   Stiu ca am citit de multe ori ca la musulmani se fac aceste casatorii dar nu intre frati, ci cu verisori primari cu care se casatoresc majoritatea si la varsta mai mare ca nu cere avere!!!   Altfel n-au sanse la intimitate!!!

Copiii nu sint aparati de nici o lege pe planeta asta!!!   Mintea bolnava al parintilor se joaca cu viitorul lor in numele religiei.

*(Si tatal meu avea o sora geamana dar nici nu semanau macar la statura, ea era cu mult mai mica decat fratele.   Stiu ca nu se intampla des acest fenomen natural, dar azi cu Fertilizare Invitro se intampla chiar de multe ori ca si la Printul Albert si sotia din Monaco, un fost coleg al fiului aici are asa gemeni si am mai citit in ziare cazuri.)*    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pandemia lovește pe nevăzute. A provocat cea mai mare daună.

Pandemia loveste pe nevăzute, a provocat cea mai mare daună.     .....     evz.ro

"Pandemia a fost o adevărată lovitură pentru întreaga populație, dar copiii sunt unii dintre cei mai afectați. Conform unui raport oferit de UNICEF, numărul copiilor înfometați, abuzați, afectați de anxietate, care trăiesc în sărăcie ori sunt forțați să se căsătorească a crescut dramatic."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bebelușul de pe albumul “Nevermind“ dă în judecată Nirvana. Susține că ar fi fost pornografie infantilă – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Bebelușul de pe coperta celebrului album Nevermind al trupei Nirvana a făcut 30 de ani. Și dă în judecată întreaga formație cerând daune și parte din profitul de vânzare al albumului. Nevermind s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare."

*Nu s-au gandit vre-odata membri grupului pentru cine economisesc bani!!!  Tin minte cand a aparut albumul, n-a facut nici prea mult praf goliciunea copilului, ca America traia intr-o alta era, parintii faceau tot feluri de poze cu copiii, parca era la moda si in Romania, erau marite si puse in vitrinele atelierelor de fotografiat.  Pentru alte articole de STIRI se oferea 25  de dolari daca a reusit sa faca si un video scurt cineva despre un lucru iesit din comun cum a fost si Cazul de Tribunal din Los Angeles: Rodney King, merita citit la Wikipedia despre ce a fost vorba.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×