Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Cupydon_blu

Ce sa fac?

Rate this topic

Recommended Posts

am o istorie mai ciudata eu....de fapt asa au fost toate relatiile mele....dar asta cred ca le depaseste pe toate...acum 3 luni am cunoscut o fata pe mes...eu locuiesc in italia de 8 ani....si acum 2 luni....dupa o luna de vb cu ia pe mes am mers sa o cunosc....mia placut foarte mult de ia....am ramas o saptamana acolo la hotel.....mam indragostit ca un nebun....dupa ce am plecat de la ia la o saptamana mam intors din noul la ia....si dragostea a devenit si mai puternica....a ramas ca vom ramane impreuna si ca din vara va veni sa locuiasca cu mine dar intre timp eu as mai fi venit in romania sa ma vad cu ia....miercuri ar fi trebuit sa merg sa ma vad cu ia....acum incepe ce am de zis....acum 2 zile mia zis ca iese singura prin oras si ca pe la ora 3 se va intalni si cu alte 2 fete sa meara la un suc....ok....am sunato pe la ora 6 si nu mia raspuns....dupa care sa dus in baie acolo la terasa unde erea si mia dat bip sa o sun...am sunato si am intrebato cand miam dat seama ca e in baie ca de ce ma suna de acolo....in fine...a zis ca asa ia venit....am devenit dubios si am sunato din nou dupa 10 min....se auzeau voci de baeti acolo cand vorbeau cu celelante 2 fete....iam zis sa imi zica si mie ca ma iubeste cum face de fel....A ZIS CA NU POATE SA FACA ASA CEVA!!!!!....care o fi motivul???...de atunci am mai vb o data cu ia si mia zis ca se duce la tara cu maicasa si acolo nu mai are semnal...ca in seara aia pleaca...cu maicasa...a doua zi ma suna si erea tot intro baie....imi vorbea rastit si la un moment dat imi zice ca o stresez cu telefoane si ca sa o mai las ca are treaba si ca nu mai e cu maicasa acolo...ca e singura.......si mia zis ca nu mai poate sa vorbeasca pana duminica seara adica azi si de atunci adica de alanteri are tel inchis....dupa voi la bunicasa e ia??? varasa imi zice ca e la matusesa...ia ca e la bunicasa singura....fratiso imi zice ca e la bunicasa cu maicasa....o colega dea ei imi zice ca e singura la bunicasa....pe cine sa mai cred???....nu doresc la nimeni sa se afle in situatyia mea acuma...nici nu cred ca exista cuvinte ca sa poata descrie durerea care o am in suflet...nu mananc....beau si fumez incontinu ceea ce nu fac mai niciodata de fel....credetima....mai disperat ca acum nu am fost niciodata...nici nu stiu cum sa explic...de cate ori aud tel ca suna ma gandesc ca e ia si inima incepe sa bata de nu mai stiu nici cum ma cheama....dar nu e ia....stiu ...sa spun ca mia luat mintile e putin...imi e greu....foarte greu...si cand ma gandesc ca mai ereau 3 zile si trebuia sa ne vedem imi e si mai greu....nu imi vine sa cred...vad in ceata cand ma gandesc si nu puteti sa va imaginati cat de greu mia fost sa scriu toate astea....nu am mai facut asta pana acum dar simteam nevoia sa spun cuiva asta...zicetimi si mie ce sa cred si ce sa fac....si cum pot sa fac sa nu mai sufar........

Edited by bydy
Modificat titlul topicului

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te cred ca e greu dar incearca sa nu o sufoci. Poate si tu ai nevoie de o gura de aer proaspat; iesi la o plimbare, respira adanc, calmeaza-te. E putin probabil ca ea sa dispara pur si simplu si sa nu-ti mai dea nici un semn de viata; poate are aranjamente de facut si e stresata. Doar stii ca nu e usor sa te muti dintr-o tara intr-alta. Te va cauta cand e pregatita. Cred. Da-i cateva zile macar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
si cum pot sa fac sa nu mai sufar........

Trece-o la capitolul "ce bine ne-am simtit impreuna" si cauta-ti alta. Ea te va cauta la un moment dat, cand se va desparti de iubitul pe care il are in tara.

Edited by Scorpionul_Rosu

Share this post


Link to post
Share on other sites
varasa imi zice ca e la matusesa...ia ca e la bunicasa singura....fratiso imi zice ca e la bunicasa cu maicasa....o colega dea ei imi zice ca e singura la bunicasa....pe cine sa mai cred?

........

Eu zic sai crezi pe toti: pe matusesa, pe bunicasa, pe fratiso , pe colegasa , mai putin pe ea ... capisci ?! :headspin:

Edited by Ravl

Share this post


Link to post
Share on other sites
O relatie la distanta nu merge.

Exact...

Si o zic pt ca am simtit-o pe pielea mea...

Si oricat de multa incredere ai avea in ea si invers tot intervin multe chestii .. gelozia mai ales.

Parerea mea e ca noi nu avem cum sa te ajutam sa nu mai suferi,trebuie sa depasesti singur perioada asta.. Iesi pe afara,plimba-te...recreeaza-te putin si laso pe ea sa te caute,probabil are nevoie de putin timp ca sa se hotarasca si ea,sa se gandeasca bne daca chiar isi doreste sa se mute sau nu.. sa isi dea seama de sentimentele ei fata de tne si tot asa..

 

Pentru moment nu-ti mai ocupa timpul gandindu-te numai la ea..incearca sa faci diverse lucruri ca sa uiti putin..si cand o sa fie o sa fie..

Iar cum a spus si amicul o relatie la distanta nu prea tine..din pacate.. chiar daca persoanele implicate in relatie se iubesc cu adevarat.. adica la inceput e frumos..vai rezistam ca ne iubim bla bla..iar apoi dupa aproximativ 3 luni incepe sa se taie filmu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca fata cauta motive. Daca era si ea la fel de indragostita de tine precum tu esti de ea, gasea un telefefon si-n padure ca sa-ti dea un bip macar. Si unde ma rog, traieste bunicuta ei de nu are nici macar un telefon fix. Si chestia ca-i tare stresata cu mutatu in alta tara n-o cred. Daca avea ea asa problema iti zicea, ca limba oase n-are. Eu cred ca i-a trecut ei dragostea. Cauta-ti de viata ta si daca eventual apare, asculta ce are de zis, da gindeste bine: nu poti face o relatie cu oameni care au tot timpu "probleme" si "stresuri" si mai nu stiu ce. La parintii sotului meu (traiesc la tara) tot nu-i semnal da stia ca dea un telefon de la fix in fiecare seara, doar ca sa-mi spuna noapte buna. Si stii de ce? Pentru ca avea chef sa vorbeasca cu mine. Domnisoara ta nu prea are chef de vorba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil i-ai(iai?!) trimis sms-uri si a observat ca nu prea te pasioneaza gramatica, ortografia...ia ia ia!

Tu vrei sa iti spuna " te iubesc" la comanda ,sa iti dai seama daca e cu cineva?

Lasa fratica ca mai ie femei, nu te impiedica tu doar de una.Ie pline drumurile de iele.

Mult su-cces!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai cunoscut-o pe mess . Nici daca o cunosteai in real life tot nu puteai garanta pt ea

 

Next one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×