Sari la conținut
Forum Roportal
WeapoN

Problema card

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut,

Am un card de 4 GB pentru nokia 5230, merge bine doar ca nu am usb la el, am o altfel de chestie ca un fel de usb, introduc cardul in el iar chestia aia o introduc in slotul pentru usb din unitate.

Sincer, nu mai stiu cum se numea chestia in care introduceam cardu`.

Bun, fac asta, imi bag niste melodii .mp3 pe card iar dupa ce scot cardul din aia si il introduc in telefon nu imi apar, ca si cum nu ar fi citite, dar daca caut la sunete pentru alarma le gasesc, dar unde am cardu` nu`mi apar ca si cum nu sunt stocate dar ele sunt.

Unde le pot gasi ? s-au care ar putea fi problema ?

Si problema nr 2:

Nu pot trimite nici un mesaj in retea s-au in afara retelei, am 657 de mesaje in retea dar am si bani pe telefon si la fiecare mesaj trimis de catre mine imi arata ca nu se poate trimite mesajul "nume mesaj".

De ce ? s-au care ar putea fi problema ?

PS: Sunt in reteaua Cosmote.

 

Multumesc si astept raspuns!

Cu respect,

WeapoN!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pentru prima problema cu card readerul ai incercat sa le accesezi si prin -- dosare -- musica - card? in playerul de muzica daca ii dsi drumul le vezi? la memeorie disponibila iti apare faptul ca ai incarcat cardul cu melodii?

 

daca este incarcat cadrul cred ca telefonul e problema...eu am un samsung s5620, care e cam la fel ca performante si am schimbat si cardurile de memorie si tot le vede...

 

la cea de-a doua intrebare, nu prea pot sa te ajut pt ca eu am abon pe vodafone, dar cel mai simplu ar fi sa le dai un telefon sau sa mergi la unul din magazinele lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fi atenta, eu meldoiile am reusit sa le introduc pe card doar odata, in rest, nu am mai putut, melodiile sunt pe card, dar nu am optiunea sa vad melodiile de pe card, le am intr-un folder "Attachements" care inseamna "Melodii" pe telefon, iar dupa dau la toate melodiile si imi apar ce melodii am, dar nu`mi apar cele stocate de pe calculator desi ele sunt in card, in schimba, daca de exemplu intru la setarile pentru ceas alarma si caut melodii, imi apar toate melodiile pe care le am pe card, dar numa sa le selectez, nu sa le ascult, iar in dreptul melodiilor de pe card imi apare semnul cardului.

Cum as putea rezolva aceasta problema ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×