Sari la conținut
Forum Roportal
nightwish

Asigurarea medicala internationala

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O calatorie peste hotare este o experienta placuta pentru cei carora le place sa exploreze locuri mai indepartate de casa. Desi calatoriile pot fi amuzante, de multe ori turistul uita sa-si ia precautii pentru unele evenimente neprevazute. Asigurarea de calatorie este necesara pentru ca se pot pierde bagaje, se pot anula zboruri sau poate aparea o urgenta medicala. Este bine ca intotdeauna cand calatoriti sa aveti o asigurare medicala internationala, chiar daca plecati intr-o excursie scurta, pentru ca nimic nu-i mai rau decat incapacitatea de a beneficia de ingrijiri medicale din cauza lipsei de asigurare.

 

Cand aveti nevoie de asigurarea medicala internationala?

 

In cazul cheltuielilor medicale neprevazute: urmatoarele cheltuieli pot fi acoperite prin planurile internationale de asigurari de sanatate: costul unei vizite la medic in caz de accident; costul unei retete pentru un medicament si alte situatii de urgenta medicala.

 

Acoperire suplimentara: evacuarea de urgenta in caz de complicatii medicale; decesul; reabilitarea; costurile pentru ambulanta si ingrijirile medicale la domiciliu sunt de asemenea disponibile la o polita de asigurare premium. Facilitatea de evacuare de urgenta este necesara pentru cei care calatoresc in tarile din lumea a treia, deoarece acolo nu prea exista ingrijiri medicale de calitate.

 

Acoperire farmaceutica: obtinerea medicamentelor prescrise pot fi acoperite tot prin plata unui plan de asigurare mai scump. Avantajul este ca turistul nu-s va face griji ca nu va putea sa-si permita medicamentele de care ar putea avea nevoie in timpul calatoriilor in strainatate. Desigur, aceasta acoperire depinde foarte mult de destinatia de calatorie. Pentru persoanele care calatoresc in Statele Unite, aceasta este o necesitate, deoarece medicamentele sunt foarte costisitoare.

 

Conditii pre-existente: in general, o persoana cu conditii de sanatate pre-existente ar trebui sa cumpere un plan de asigurare de grup. Este posibil ca un individ caruia i s-a refuzat planul de asigurare individual sa poata obtine acoperire in cadrul unui plan de asigurare de sanatate de grup. Perioada de excludere pentru cei care au conditii pre existente este, in general, de 6 luni.

 

Acoperirea de maternitate: acest lucru este foarte important pentru femeile care doresc sa nasca intr-o tara straina.

 

In plus fata de evenimentele de mai sus, planurile de asigurari medicale internationale pot fi extinse pentru a include o serie de alte servicii medicale. O mai mare acoperire ar insemna o suma mai mare. Asigurare medicala internationala este foarte importanta, mai ales daca o persoana calatoreste intr-o tara in care asistenta medicala este privatizata. In cazul tarilor in care asistenta medicala este responsabilitatea Guvernului, costul serviciilor medicale este mult mai ieftin. Prin urmare, cand calatoriti in astfel de tari, optati pentru o polita de asigurare medicala cu acoperire minima.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Totusi cea mai importanta intrebare este cand se cumpara aceasta asigurare: - daca in tara de destinatie se accepta aceasta asigurare fara plata serviciilor medicale???

In State nu cred ca se accepta ceva din EUropa din pacate!!!

Nici macar pe cel din Germania ... trebuiesc platite serviciile pe loc, iar acasa se negociaza cu asigurarea sa ramburseze cat si ce vrea!!!

 

Europenii in Arizona au hemoragii nazale si de multe ori este necesar o minora operatie ... din cauza climei uscate, altitudenei joase si caldurii excesive + tensiune inalta, boli si conditii neglijate, consum de alcool, etc., ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×