Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Ciudatenii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am un notebook in virsta de 5 luni.Si deja m-a adus la disperare! :)

Din cind in cind,nu booteaza,nu incarca windows-ul,ramine negru si scoate sunet,ca un tv. fara emisiune...combinat cu un pacanit,ca si cind bati cu degetul intrun microfon.

Am descoperit ca daca apas "F8" apoi,tin apasate concomitent tastele:"Ctrl","Alt" si "Canc"(Dell)...dupa citeva minute,(nu, mereu) incepe sa incarce window-sul.

Apoi,cind sunt pe vreun site,chiar si cind citesc vreo carte salvata in pc....fara sa ma conectez la net...in stinga,sus..."File" se coloreaza intrun patratel albastru si incepe sa fileze iar cursorul de la toushpad se blocheaza iar in stinga,jos, pe bara de stare,deasupra "start" apare scris:"comandi per l'utilizo degli elementi selezionati". :ok: Ce comenzi,ca eu, nu am selectionat nimic?

Am mai descoperit ca daca apas una dintre tastele"sus" ori "jos",pentru citeva secunde,se deblocheaza.Tastiera imi face si ea necazuri,nu pot scrie,nu tasteaza,nu afiseaza ce tastez mai bine-zis... ;)

Altceva:in toate folderele(cartelele) din pc,anumite titluri ale fisierelor(de carti,muzica) aparent fara o logica anume,s-au colorat in albastru! :cry: Chiar si daca le redenumesc,ramin colorate.

Imi amintesc ca mai demult,mi-a aparut un avertisment caruia nu i-am dat atentie...care-mi spunea ceva,cum ca e o problema cu toushpad-ul.

Am crezut ca e vreun virus;am scanat in repetate rinduri cu diverse soft-uri (avast pro,spyware doctor) si-mi zice ca pc-ul e curat.

Cu registry tot apar probleme dar si reparate simtomele descrise persista. :doh:

Ce sa fie?

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
eu cred ca este de la Windows, incearca sa iti reinstalezi Windows-ul si vezi daca problema persista din nou

Scanat! :o: Curat!

Dar,posibil sa fie de la windows ;am dat o curatare si o optimizare cu "CCleaner" si vad ca nu se mai blocheaza. :doh: Dar,fisierele acelea,tot colorate au ramas.

Nu stiu sa fac reinstalari si oricum,notebook-urile nu au disc de reinstalare a windows-ului.Trebuia sa fac disc de bakup dar,nu stiu! :lol: Daca crapa,adio!

Si oricum,am sters multe,am instalat multe...si mai e si full. Trebuie sa salvez cumva tot ce e in el ...posibil, un pendrive ar fi bun? :doh: ... ca nu are unitate optica si nu pot face CD.Nu prea ma pricep.... :rot:

Sunt bucuroasa ca se tiraste si atit bietul de el....

Multumesc,pentru sfaturi. :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

uite niste tutoriale sa inveti sa instalezi windows xp. Pe mine m-au ajutat mult aici

si aici

 

 

se poate de pe stick usb dar nu stiu cum se face :bye: sau fa rost de o unitate optica pe usb

Editat de Djlamaiee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Trebuia sa fac disc de bakup dar,nu stiu!

E posibil sa aiba o partitie speciala pe harddisk, mica, pentru acest backup pe care trebuie sa-l faci; apoi daca e nevoie reinstalezi de pe acest backup drive. Asa are al meu, D: RECOVERY ii zice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Scanat! :blink: Curat!

Dar,posibil sa fie de la windows ;am dat o curatare si o optimizare cu "CCleaner" si vad ca nu se mai blocheaza. :blink: Dar,fisierele acelea,tot colorate au ramas.

Nu stiu sa fac reinstalari si oricum,notebook-urile nu au disc de reinstalare a windows-ului.Trebuia sa fac disc de bakup dar,nu stiu! :blink: Daca crapa,adio!

Si oricum,am sters multe,am instalat multe...si mai e si full. Trebuie sa salvez cumva tot ce e in el ...posibil, un pendrive ar

 

Fă rost de un stick USB de vreo 8 Gb şi salvează ce-i mai important,... apoi

Editat de NICU LUPUL ALB

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nicu...am rezolvat atunci facind ce m-ai invatat tu si instalind...nu mai stiu ce... :) (gasisem sfatul pe net) care,fusese curatat fie,din exces de zel de catre "CCleaner" fie,accidental la vreo dezinstalare de soft ori,eliminare de virus.

Acum,dupa aproape un an.... :lol: povestea se repeta! :) Dar,nu mai stiu ce si cum am facut atunci ca sa remediez.

Si e posibil ca vinovat de toata povestea asta sa fie un virus si un troyan pe care i-a eliminat "Avast" .... :o:( la ordinul meu) cu file de sistem... cu tot! ;)

Atunci ,l-am reinstalat dar acum nu mai gasesc pe net sfaturile de atunci si nu mai stiu despre ce file de sistem era vorba.

Intrebare de novice:daca fac un ripristino di sistema :o: (ca data trecuta...) e posibil sa se ripristineze si file acela...eliminat? ;)

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×