VictorN 0 Report post Posted May 1, 2010 (edited) Sal! Cati metri patrati sunt la o casa care are 15 m lungime, 10 m latime si 2,40 m inaltime. Nu stiu daca am ales bine sectiunea, daca este alta mai potrivita, rog un moderator sa mute subiectul acolo. Multumesc! Edited May 1, 2010 by VictorN Share this post Link to post Share on other sites
Arcangelo 1,797 Report post Posted May 1, 2010 (edited) Metrii patrati sunt in plan liniar,in 2D (suprafata).Am vazut ca ai dat si inaltimea -vrei de fapt sa aflii volumul -metrii cubi? (3D) Eu nu imi mai aduc aminte matematica din generala...dar conteaza ce vrei sa stii. Pentru metrii patrati,formula e parca lungimea ori latimea.Simplu. Edited May 1, 2010 by Arcangelo Share this post Link to post Share on other sites
VictorN 0 Report post Posted May 1, 2010 Persoana care mi-a dat problema aceasta, vrea sa stie cati metri are de tencuit. Share this post Link to post Share on other sites
Arcangelo 1,797 Report post Posted May 1, 2010 Pai trebuie calculata suprafata fiecarui perete (lungimea ori inaltiimea) si adunate sumele -probabil ca se poate face mult mai usor,dar sunt varza la matematica.(pentru peretii care au si ferestre sau usi,ar trebui scazuta suprafata ferestrelor sau usilor) Share this post Link to post Share on other sites