Sari la conținut
Forum Roportal
Inteleptul Sorinica

Curiozitati istorice.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bine măcar că accepţi faptul că aveaţi,...sau mai aveţi, extremiştii voştrii...şi nu arătaţi doar cu degetul către cei din jur,...care "chipurile",... vă persecută,...acum avem o bază corectă de dialog.

Dacă voi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Ai tu ideie ca scrii tampenile tale la subiectul Curiozitati Istorice ? Nu stii ce-i aia curiozitate?

Uite vezi mata ce-i aia democratie cu libera exprimare? Tu ai voie sa predici ce vrei dar cine tine carma forumului,si el are voie sa faca ce gaseste mai potrivit. Numai cateva observatii la ce ai scris, inainte de ne dai afara: Aproape in fiecare replica ce scrii, gresesti si nu numai din rautate ci si din ignoranta. Sa incepem de la inceputul replicei tale: Ce bagi sionistii cu extremistii in aceias oala? Ce are sula cu prefectura? Habar nu ai ce este sionismul. Israel nu a pretins tara altora. Israel a fost infintat in acord cu votul ONU-lui. Arabii nu au vrut sa infinteze tara lor in acord cu acelas vot. Arabii bastinasi care azi au adoptat numele de Palestinieni sunt numai nomazi care au venit in regiune numai inainte cu 600 de ani.

In incheierea replicei mele,mai vreau sa te anunt ca tu nu esti Romania,slava Domnului si daca te jignesti de ce iti scriu evreii,te asigur ca lor li se rupe de asta. Noi evreii uram numai pe antisemiti .

Editat de Burel001
Scos citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite asta chiar este o curiozitate. Vine si din istorie,radacinile fiind acolo, in trecut.

Caracterizarile de extremist, sionist,antisemit , au intelesuri diferite ,in functie de cel care le foloseste sau le combate.

Acum m-ar interesa niste curiozitati istorice ,de alta natura daca se poate :yahoo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
@niculupul alb

ce zici? Daca te referi la Europa, stai calm,alunecam spre extrema dreapta de ceva vreme.

Un exemplu.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/discrimina...ere-896360.html

 

Vrabia graunte viseaza. Francezii nu au nimica contra evreilor si daca sunt actiuni contra evreilor in Franta ele sunt facute de arabi. Francezii au inteles ,cam tarziu dar au inteles ca legile lor in favoarea nastelilor in familile franceze a degenerat intr-o groaznica invazie de arabi nord africani si altii care in vedere ca au multi copii, nu mai trebuie sa lucreze si traiesc totii de fapt pe socoteala Frantei ca paraziti. Demografia Frantei galopeaza spre o majoritate musulmana in cateva zeci de ani deoarece numarul lor cresc in ordine geometrica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Francezii au inteles ,cam tarziu dar au inteles ca legile lor in favoarea nastelilor in familile franceze a degenerat intr-o groaznica invazie de arabi nord africani

Daca (,) candva ia trebuit Frantei niste colonii nord africane.....eeee ce sa-i faci,cand te autoinviti ca "musafir" sau stapan in tara cuiva tre sa si primesti la randul tau intr-a ta....roata morii se invarte...ca asa-i cinstit.Pai? :)

Ia priveste la toate tarile din Common Wealth (foste colonii britanice) cum au tratate intre ele prin care se emigraza foarte usor dintr-una in alta.Ghici cine beneficiaza cel mai mult de acest aranjament? India ! Daca nu au stat britanicii in banca lor cand trebuia si au pornit sa-si faca imperiu pe langa raul Ganges....acum le vin in tara sute de mii de indieni ? Le vin. Le convine asta englezilor? Nu. Prostia se plateste.Sau mai bine zis aroganta.Asa si cu Franta si algerienii,marocanii,tunisienii.

Editat de Intifada

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Domnule "Giurgiu Crisan" ,regret dar ati depasit chiar si limita lejera pe care mi-am asumat eu sa o accept pe acesta arie. - 10% warn + 12 ore previzualizarea mesajelor.

Domnule "Evreul" sper ca nu aveti impresia ca nu am observat faptul ca provocati.

Comentariile le astept doar prin PM nu aici pe topic. Va rog frumos!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×