Sari la conținut
Forum Roportal
marchis

problema conexiune prin RDS

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna

Pana acum putin timp am avut internet wireles cu atlastelecom la care am renuntat din motive obiective si am pus internet cu RDS.Odata cu internetul de la RDS au aparut si problemele,windows-ul(pe care l-am reinstalat inainte de internetul RDS)imi da tot felul de erori,conexiunea la internet este foarte greoaie,unele site-uri nu se deschid,antivirusul nu se updateaza si nici nu pot intra pe site-urile antivirus,messenger-ul deschide ce ferestre vrea el fara sa-i cer acest lucru,etc.Problema frumoasa este ca exact aceleasi probleme le are un vecin care a pus internet cu RDS in acelasi timp cu mine el avand la fel ca mine pana acum internet wireles.Ce este de facut?Astia de la RDS zic ca nu e problema lor din moment ce internetul functioneaza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cum e cu rds dar stiu ca avand o conexiune slaba poti avea toate aceste probleme.. mi-e mi se intampla asa cand foloseam cheita.. daca ar fi fost o problema cu windows dupa reinstalare ar fi trebuit ca windows insusi sa-ti de-a niste mesaje de eroare care apar imediat cum deschizi calculatorul .asa credeam si eu ca ar avea calculatorul vreo problema .. pana am tras internet de la telecom si nu mai am nici o problema acum..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Viteza nu este foarte mica,pe spedtestnet imi urca viteza la download pana la 4.95 mb,iar oricat de mica ar fi fost viteza tot m-am fi lasat sa intru pe site-uri(nu pot sa intru doar pe site-urile dedicate programelor antivirus)pe celelalte site-uri pot sa intru fara nici un fel de problema.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici temporar nu este pentru ca dureaza deja de vreo saptamana iar virus nici de asta nu este pentru ca coincidenta ar fi prea mare ca la amandoi(adica si la vecinul meu)sa apara exact aceleasi probleme odata cu conexiunea la RDS.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Roaga un amic care are laptop si ii functioneaza OK sa vina pe la tine si sa probeze conexiunea. Daca si el se comporta conexiunea ca la tine, atunci poti invoca aceasta proba la RDS.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai,problema asta nu este doar la mine,aceiasi problema(chiar in toate amanuntele) o mai au inca 3 vecini care si-au pus internet cu RDS in acelasi timp cu mine si au avut pana atunci internet wirelles.Cei de la RDS spun ca nu e problema lor din moment ce ma pot conecta la internet,celelalte probleme venite odata cu firul conectat la calculatorul meu(adica erori in windows,nedeschiderea anumitor site-uri,neapdatarea antivirusului,erori la mess,etc) nu sunt problema lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×