Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
patraulea

Se poate spala Loganul la motor?

Rate this topic

Recommended Posts

se poate spala loganul la motor?

Trebuie sa se poata. Dar trebuie sa ai mare grija la cei citiva senzori montati fara protectie impotriva apei, precum si la computer. Computerul poate fi pur si simplu demontat, astfel incit sa ramina suspendata mufa superioara doar in fire, apoi ambalata ( mufa) intr-o punga si asigurat bine cu scotch sau banda izolatoare.( computerul il pui cu grija in alta parte, sau in casa, vezi sa nu pierzi suruburile de fixare!) Eu am spalat la Supernova motorul de 2 ori. Tot asa, cu mare atentie. N-am avut nici un fel de probleme. Oricum, exista produse speciale de curatat motorul, astfel ca nu este necesar sa-l cureti cu jetul de apa de la spalatorie. Si daca ai cu adevarat grije, nu trebuie sa demontezi nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
poti sa-mi zici un nume de solutie ?...si cam cit costa? :(

sunt de mai multe feluri, unele sunt spray-uri, altele au pulverizator, unele sunt apoase, altele fac multa spuma ( ca un extinctor). trebuie sa trec printr-o benzinarie, am sa notez pt. tine. Sper sa nu uit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A uitat :ok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

odata...intr-o spalatorie mi s-a pus aceasta intrebare....si i-am spus ...sigur ..cum sa nu se spele ,si tipul a pus jetul de apa direct sub capota ....:ok: am lesinat de ras ..si i-am spus ...bueii ,ai uitat sa scoti bujiile :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×