Jump to content
Forum Roportal
~*bossu`~

Educatie tehnologica

Rate this topic

Recommended Posts

Comentati cum anume implicarea angajatilor in activitatea de proiectare - dezvoltare produs si management influenteaza piata muncii . ........................ astept pareri. :) sunt cls a 8-a ... nu stiu cum sa comentez asta.... :lol2: ajutati-ma , va rog !

Edited by ~*bossu`~

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai gandeste-te si tu ca daca angajatii nu sunt motivati mai mult in sfera profesionala, nici nu se va obtine un optim de rezultat...ba chiar se risca falimentarea firmelor si astfel piata muncii va fi influentata direct prin cersterea somajului.

Trebuie sa intelegi ca un client neultumit atat de profilul produsului cat si de vanzarea servicilor - nu va cumpara.

Adica, managerul trebuie sa implice angajatii in planurile de functionare si dezvoltare a firmei..sa ii faca sa inteelaga ca un 'brainstroming' (cauta pe net ca de aia e studiu individual :lol2:) si o relatie mai buna intre departamente - duc firma la un mai mare succes...lucru care, de subliniat, crescand profitul, va creste si salariul sau bonusul angajatului.

 

pe de alta parte, se antreneaza ca angajatul si familia acestuia sa devina ea insasi client al firmei..si astfel parerile personale care ajuta la imbunatatirea 'produsului' va aduce si beneficiu personal.

 

Da mai cauta si tu pe net cuvinte cheie , gen : angajat, manager, ..ca nu-ti strica sa citesti cat mai multe, ca apoi tu singur sa dezvolti un raspuns.

 

Sincer, in ziua de azi cerintele problemei la scoala, is tare alambicate...si eu a trebuit sa citesc de 2 ori pana sainteleg (cred) cu ce se mananca dezvoltarea unui raspuns.

Edited by stupid_me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×