Sari la conținut
Forum Roportal
~*bossu`~

Educatie tehnologica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Comentati cum anume implicarea angajatilor in activitatea de proiectare - dezvoltare produs si management influenteaza piata muncii . ........................ astept pareri. :) sunt cls a 8-a ... nu stiu cum sa comentez asta.... :lol2: ajutati-ma , va rog !

Editat de ~*bossu`~

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai gandeste-te si tu ca daca angajatii nu sunt motivati mai mult in sfera profesionala, nici nu se va obtine un optim de rezultat...ba chiar se risca falimentarea firmelor si astfel piata muncii va fi influentata direct prin cersterea somajului.

Trebuie sa intelegi ca un client neultumit atat de profilul produsului cat si de vanzarea servicilor - nu va cumpara.

Adica, managerul trebuie sa implice angajatii in planurile de functionare si dezvoltare a firmei..sa ii faca sa inteelaga ca un 'brainstroming' (cauta pe net ca de aia e studiu individual :lol2:) si o relatie mai buna intre departamente - duc firma la un mai mare succes...lucru care, de subliniat, crescand profitul, va creste si salariul sau bonusul angajatului.

 

pe de alta parte, se antreneaza ca angajatul si familia acestuia sa devina ea insasi client al firmei..si astfel parerile personale care ajuta la imbunatatirea 'produsului' va aduce si beneficiu personal.

 

Da mai cauta si tu pe net cuvinte cheie , gen : angajat, manager, ..ca nu-ti strica sa citesti cat mai multe, ca apoi tu singur sa dezvolti un raspuns.

 

Sincer, in ziua de azi cerintele problemei la scoala, is tare alambicate...si eu a trebuit sa citesc de 2 ori pana sainteleg (cred) cu ce se mananca dezvoltarea unui raspuns.

Editat de stupid_me

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×