Jump to content
Forum Roportal
bridget jones

Egipt - Hurghada

Recommended Posts

in a doua jumatate a lunii iunie vreau sa petrec o saptamana de vacanta in Hurghada.

inca nu m'am hotarat asupra hotelului si asupra zonei (Hurghada, Makadi, El Gouna) dar as vrea ceva de 5* ALL, in stil oriental, cu multa verdeata, plaja frumoasa, posibilitate de snorkeling, fara prea multa galagie si animatie.

ma duc pt. odihna si relaxare, deci NU un hotel recomandat pt.familii cu copii.

aveti ceva sugestii?

astept si multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
as vrea ceva ... cu multa verdeata,

 

 

esti cam pretentioasa :lol2: in acea zona un cactus e prea multa verdeata si un palmier deja face locul de 7* ... sau gresec? In Elvetia vei gasi multa verdeata sau in Canada! zilele astea si in Arizona e verde privelistea ca aplouat extrem de mult si a inflorit si desertul, totul e verde si la noi unde altadata e negru, ars de soare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marriott Hurghada Beach Resort, Premier Ibrahim Pasha, Hilton Hurghada Resort, La Residence Des Cascades Golf & Thalasso Center

 

Hilton Plaza Hurghada

 

Pyramisa Beach Resort

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fetelor, multumesc!

Joannahart, Hilton Resort e una din optiuni, pe langa Marriot, Grand Resort, Grand Makadi, Albatros Resort & Spa, Sunrise Mamlouk.

Toate au referinte bune pe site-urile specializate in impresii/sugestii/sfaturi in materie (nu spun care sa nu fac reclama). Anul acesta vreau odihna, rasfat, leneveala mai mult decat muzee, "culturalizare", cititul hartilor, mutatul dintr-un oras/hotel in altul, shopping..asa ca am ales Egiptul (si poate si Turcia, again) in detrimentul Europei.

Cat despre stelele hotelurilor, depinde. cele 5 din Turcia de ex, au fost mai adevarate decat cele 4 din Spania sau chiar din Sardinia (desi a fost foarte frumos si acolo...). Cred ca diferenta este data de zona, ca ex. in Turcia si Egipt resorturile compenseaza prin lux si opulenta saracia din afara acestora, in Europa un hotel de 4* iti poate parea modest prin comparatie dar orasul, multitudinea posibilitatilor de a'ti petrece timpul, tot ce te inconjoara, fac de fapt numarul stelelor si pretul sejurului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×