Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Pieseautobn

magazin online cu oscommerce

Rate this topic

Recommended Posts

Salut

M-am pucat de ceva timp sa imi fac un site folosindu-ma de catalogul de la oscommerce si wampserver,fara sa cunosc prea multe am tot cautat si am citit cu incet incet am reusit sa imi editez catalogul si sa-l aduc la o stare care sa imi convina.

Tocmai mi-am cumparat un domeniu .com de pe spatiu.ro si mi-am facut un cont pe livehosting.ro pentru a profita de un pachet trial de hosting pe 6 luni.

Pana aici a fost ok,acum problema este cum fac eu ca atunci cand deschid domeniul care l-am cumparat sa imi afiseje catalogul care l-am editat eu.

Am inteles ca pt a face "legatura" intre domeniu si spatiul de pe livehosting e deajuns doar sa schimb name serverele de la domeniu cu cele de la spatiu,asa am facut

Am folosit smartftp ca sa imi uploadez catalogul pe spatiu

Si cam atat

Mai mult nu prea stiu ce sa fac.....din cate inteleg eu problema e cum fac legatura intre baza mea de date din catalog si baza de date care am creat-o pe site-ul de la livehosting

Am nevoie de ajutor din partea unui cunoscator care a mai lucrat cu oscommerce

Nu va apucati sa ma criticati ca de ce m-am apucat de ceva ce nu cunosc si ca trebuia sa dau o suma cui se pricepe si sa-mi faca toata treaba......asa am eu ambitia sa imi fac singur site-ul,pt ca tot eu o sa am grija de el si o sa-l utilizez pe urma si vreau sa stiu cat de cat ce se petrece acolo.

Va multumesc anticipat celor care ati avut rabdare sa cititi asta si eventual o sa incercati sa ma ajutati sa o scoat si eu la capat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×