Sari la conținut
Forum Roportal
BeautifulGreenEyes

Programul pentru imbunatatirea vederii

Postări Recomandate

am gasit pe net un lucru foarte intereseant referitor la imbunatatirea vederii. din cate am citit acolo, este vorba despre niste obiceiuri pe care, daca le urmezi, iti poti imbunatatii vederea(cat de mult, nu stiu). de aceea, as dori sa stiu, daca cineva a comandat cartea respectiva(pe care tocmai am comandat-o si eu, astept sa vina) a observat anumite imbunatatiri, sau totul este fals...?astept comentarii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am studiat ce afirma cei care sustin ca iti poti imbunatatii vederea prin exercitii si un anumit stil de viata si am ajuns la concluzia ca in unele privinte au dreptate si in unele nu.

 

Multe din ideile ce tin de "vision therapy" au la baza observatiile si ideile lui William H. Bates(23 Decembrie, 1860

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum parea mea e ca sunt prostii fara efect, de 3 ani fac tot felul de exercitii singurul lucru care are efect e sa renunti la calculator, 10 min lucru pe ora, 50 min pauza sau lucrat alceva sau proportia optima in fuctie de persoana...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Revin cu un rewiev:

 

Confirm ca exercitile din carti iti dezvolta/intaresc musculatura si te simti mai bine si poti sta mai mult la calculator + pauze etc!?

I-am citit pe Flavius Turcanu, Martin Sussman, Leo Angart + alte materiale si cercetari propri si confirm ca iti revi daca ti sa deteriorat vederea dar nu te vindeci de ambliopie, hipermetropie, astigmatism in cazul meu ce sunt din nastere, dupa 7 ani.

Timp de 3 ani am urmat exercitile lui M Sussman din care 2-3 luni mai serios pe an, zilnic cateva minute la fel si a lui Turcanu dar nu puteam mai mult ca mi se irita ochiul slab de 3 dioptrii...

 

A mai incercat cineva astea:

 


\

Editat de Davi_
Link extern -reclama.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://retetesivedete.ro/ileana-stana-ionescu-trece-prin-momente-foarte-grele-boala-e-ireversibila.html

Citesc aici ca acesti actori renumiti (de care eu n-am auzit) abia mai vad.   Stiu ca se face si acolo tot feluri de operatii si s epune o lentila si nici de ochelari nu este nevoie.   Am aici o cunostinta tot de 86 de ani si vede toate literele mici, conduce masina si motocicleta,  pentru care litere eu trebuie sa scot ochelari, ea le vede, eu inca n-am nevoie de acea procedura, dar merg la control periodic la interval programat de Ofthalmologist.   

Nu inteleg care-i problema lor ca merg la ziar cu asa ceva, se plang ca nu vad, dar nu spune care-i cauza!!!   Toate bolile la acea varsta sint ireversibile!!!  Chiar si de la o varsta mai devreme nu se mai vindeca absolut NIMIC si nimeni, se trateaza doar durerea, nu boala.    Poate politicienii care-si fac transfuzie de sange de copiii mici isi mai trag zilele doar ei stie cum, sa ne zambeasca scarbos pe ecranele aparatelor de TV, cellPhone, etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai indicat este a merge la un specialist, acolo va afla oricine de ce are nevoie sa vada mai bine!!!

Am fost azi si mi-a dilatat ochii, va urma operatia de schimbat lentila sau Cristalin sa vad cel mai bine fara ochelari, peste 1-2 ani.   

Dureaza cateva minute si costa scump marfa cea mai buna, dar la asta nu se economiseste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×