Sari la conținut
Forum Roportal
Dana_sandu

Recomandare medic reumatologie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am adaugat acest post in ideea ca voi primi ajutor din partea celor care frectventeaza acest forum si probabil care au avut aceleasi probleme ca si mine cu sanatatea.

Din pacate, la o varsta destul de frageda se pare ca am ceva probleme cu aosele, imi pocnesc, imi trosnesc, imi intepenesc foarte des si aproape la orice miscare e care o fac. Pana acum vreo jumatate de an nu aveam simptome care sa ma sperie, in sensul ca doar imi pocneau des; acum insa se pare ca imi intepenesc daca stau cateva minute in aceeasi pozitie si trebuie "sa trag" de ele ca sa reusesc sa le indrept. Mi s-a spus de catre medicul de familie ca e posibil sa mi se rarefieze oasele, ca e posibil sa nu am indeajuns fosfor, ca e posibil sa am lipsa de calciu, ca e posibil sa am inceput de osteoperoza...

Astazi am fost la medicul meu de familie pentru a-mi da o trimitere pentru un consult, mi-a dat trimiterea la Institutul national de reumatologie din Bucuresti care, a spus el, e cel mai bun la ora actuala cu medici foarte profesionisti si foarte bun.

 

Nu cunosc pe nimeni din acel Institut, as dori sa stiu cateva pareri despre medicii de acolo ca sa stiu eventual catre cine sa ma indrept, eventual cei care au avut de a face cu acest fel de probleme sau cu acest institut, sa imi recomande un medic bun de care a fost multumit.

Multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×