Sari la conținut
Forum Roportal
Teodormm

Voi ce credeti?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut.

Am fost cu o tipa timp de 4 ani pana de curand.Relatia noastra nu mergea f bine in ult vreme,ne certam cam des,ea refuza uneori sa iesim in oras si eu puneam serviciul pe primul plan,in conditiile in care nici ea nu-mi mai dadea atentie si nu-i convenea nimic,si eu ca si ea eram convins ca trebuie sa facem ceva.Ea mi-a zis ca vrea sa inceapa ceva nou,ca s-a plictisit si asa mai departe.Eu am zis ok si nu ne-am mai sunat vreo luna,pana intr-o zi cand m-a sunat ea si mi-a zis sa ne intalnim.Ne-am intalnit si am facut sex,apoi am inceput sa ne intalnim ca prieteni,am inceput sa ne povestim diverse lucruri si sa ne intelegem fff bine.Mi-a povestit ca intre timp a fost cu un tip timp de 2 saptamani si ca nu a mers.Apoi a inceput sa-mi zica uneori ca eu as fi bun pt ea,etc...ne intalneam ca inainte doar ca nu eram ca iubiti in public ci doar ca doi prieteni,iar in particular totul era ca inainte,fara chestii de genul, te iubesc si bla bla.Ei i-a placut de tipul ala si i-a trebuit vreo luna sa-l uite si l-a uitat.Apoi tot a inceput sa flirteze cu mai multi tipi pe net,in fine.S-a intalnit cu un tip intr-o seara,dar nu a mai existat a doua intalnire,cu altul vorbea la telefon din cand in cand,dar au disparut si tipii astia.

Stiu asta pentru ca noi cica eram prieteni si ea a inceput sa-mi povesteasca tot si eram f apropiati.In plus desi ma enerva chestia asta nu puteam zice nimic,doar eram prieteni.

In acest timp eu tot am tinut la ea,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si va dati seama ca ma macinau lucrurile astea.Ea a continuat sa flirteze,de aceea eu am hotarat sa intrerup chestia asta pentru ca ma simteam folosit(am acceptat initial pt k eu voiam sa fiu inca alaturi de ea) si stiu ca atunci cand isi va gasi pe cineva eu va trebui sa dispar pentru ca nu as putea suporta o chestie in genul.

Da,stiu ca am gresit si nu trebuia sa ma intorc prima oara la ea si s-o las in pace sa-si dea seama ca a gresit,dar nu am avut rabdare si apoi nu voiam sa o las pentru altii si am reusit,doar ca in perioada asta sufeream in acelasi timp.

Ea a zis ca e f bine sa fiu prietenul ei cel mai bun,desi noi eram mai mult decat prieteni,adica era ca o relatie doar ca nu ne mai manifestam in public,asta-i tot,dar totul mergea ca inainte.Mi-a zis ca nu vrea sa ma piarda si ca nu vreau ca eu sa fiu cu altcineva,dar ea in acelasi timp voia sa-si gaseasca o relatie noua.

Eu zic ca ea face chestiile astea pentru ca :

-vrea ceva nou;

-vrea sa se simta bine,ca in jurul ei se gasesc mai multi barbati;

-nu stie ce vrea,pt ca v-am zis imi zicea ca vrea ceva nou,dar voia sa fie si cu mine.

Eu totusi nu pot sa fac asta pentru mult timp,adica am si eu limitele mele si nu pot fi alaturi de ea daca nu sunt f imp pt ea ,incat vrea sa se mai vada cu cineva,trebuie sa trec mai departe.Problema e ca eu chiar tin la ea si m-am atasat f tare si-mi vine greu,dar in acelasi timp daca ramana cu ea ma afecteaza.

Voi ce credeti?Ce parere aveti de ea,despre cum am procedat eu?Aveti alte idei?M-as putea intoarce la ea,dar nu stiu exact cum ar fi cel mai bine.Asa ca astept pct de vedere.

De mine probabil veti zice ca sunt fraier =P~,dar am pornit cu gandul ca nu am ce pierde daca incerc o astfel de relatie.

Hm,ea are 21 ani deci poate fi si un teribilism al varstei si a stat cu mine 4 ani,eram f apropiati,adica ne cunosteam familiile.

Astept opinii&sfaturi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu vrea sa iti gasesti pe cineva pentru ca nu suporta gandul ca n-o sa mai faci sluj in fata ei. Ii e comod sa ti se destanuiasca, dar la cum te simti tu nu se gandeste.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea: se foloseste de tine, esti mantaua ei de vreme rea. Cum apare cineva nou, cum ii trece dorinta de a-ti fi prietena.

Sfatul meu: pleaca fara sa privesti inapoi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Parerea mea: se foloseste de tine, esti mantaua ei de vreme rea. Cum apare cineva nou, cum ii trece dorinta de a-ti fi prietena.

Sfatul meu: pleaca fara sa privesti inapoi.

 

Pai,ea a zis ca vrea sa ramanem prieteni si daca intalneste pe cineva,dar eu nu as mai putea sa fiu prieten cu ea pt ca as suferi destul de tare.

 

nu vrea sa iti gasesti pe cineva pentru ca nu suporta gandul ca n-o sa mai faci sluj in fata ei. Ii e comod sa ti se destanuiasca, dar la cum te simti tu nu se gandeste.

 

Da,dar totusi mi-a zis ca eu sunt ceea ce ea isi doreste.Intr-adevar,nu se gandeste cum ma simt eu si e destul de egoista in privinta asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am cam aceeasi parere. Este o tipa egoista care profita din plin ca tu ti la ea, si care in mod sigur nu te iubeste si nu vrea o relatie normala si stabila cu tine.

Asa ca mai bine ai pune punct definitiv acestei "relatii" si ti-ai vedea de viata ta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Intr-adevar,nu se gandeste cum ma simt eu si e destul de egoista in privinta asta.

Pentru ca nu-i pasa de tine. Pe ea o intereseaza doar sa aiba un tontulica care sa o sprijine neconditionat.

Cel mai bine pentru tine ar fi sa iesi din joc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, daca acea persoana nu va corespunde sa aibe pe umarul cui plange in continuare.. si cu cine sa faca sex.

 

Eu tot timpul am considerat ca intre doi oameni care s-au iubit nu poate exista o relatie de prietenie.. cel putin nu una de genul acesta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gandeste-te la calitatile tale si cum ar trebui ele apreciate. Valoarea ta nu sta in a te zbate sa pastrezi o tipa nestatornica ci sa-ti gasesti una care sa asigure reciprocitate in relatiea voastra. Daca nici sfatul asta nu functioneaza gandeste-te ce ai sfatui un prieten care s-ar afla in situatia ta.

 

Man, detaseaza-te ! Acum cand poti, ca altfel mai incolo e mai nasol. Ia mai uita-te in jur sa vezi daca mai sunt si alte femei... Poate sunt :giveheart: Vezi ca nu esti o soseta - acu te poarta pe tine, mai tarziu pe altu', dupa te mai poarta pe tine un pic... GROW SOME BALLS !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are impresia ca te poate avea cand vrea ea,arata-i ca nu o mai iubesti si atunci o sa vezi daca mai tine sau nu la tine.Ceea ce face ea nu se accepta mai ales la 21 de ani.Daca s-a plictisit de tine atunci merita daor un salut pe strada,nimic mai mult.Plictiseala a aparut deoarece a stat cu tine atata timp si acum i se pare ca i trece viata alaturi de tine.Nu este sigura ca tu esti suficient de bun pentru ea si ar mai cauta si in alta parte.Oricum nu o sa te uite,4 an e ceva,s-a obisnuit cu tine,de asta si vrea sa te simta aproape de ea.Vezi ce mai poate fi intre voi,obisnuinta sau ceva mai mult.Nesiguranta asta vezi ca poate avea si cauze exteroare,ceva pretene care i baga in cap sa-si traiasca viata ( fara tine,defapt cu nici unul ci cu mai multi) sau are ceva prietene pe care le ia ea de model si vrea sa faca ca ele deoarece le considera pe ele mai fericite decat ea.Fi atent la orice detaliu din viata ei,pe femei le schimba multe,si daca aud ceva pe strada isi schimba starea.Practic tin cont de unele lucruri fara sa gandeasca si uneori iau decizii proaste tocmai din aceasta cauza.La cate i-ai suportat ai demonstrat ca dragostea primeaza in fata orgoliului tau.Mai stai cu ea,nu o lasa inca,cu cat o sa treaca timpu o sa iti fie tot mai usor.1 ori te impaci cu ea si relatia devine normala.2 daca nu o sa se schimbe o sa suferi mai putin deoarece o sa simti ca ai incercat tot si nu ai putut mai mult.Vezi ca ea nu stie ce are pe langa casa,demonstreaza-i ca o meriti si mai mult fa-o sa regrete ceea ce face.Nu o lasa sa creada ca te poate avea cand doreste.Mai refuz-o cand iti cere ceva si da importanta altor lucruri,arata-i ca ea nu mai este asa importanta pentru tine de cand a rupt relatia.Acest lucru o sa o faca sa se gandeasca la tine si cand isi da intalnire cu altul.Femeile sunt foarte fragile,unele recunosc,altele nu.Si intreaba-o daca nu cumva s-a plictisit de viata pe care o are ( nu ma refer la viata cu tn).Spune-i ca trebuie sa faca ceva activitati fara tine lucru care o sa-i intareasca iubirea fata de tine.Viata nu inseamna numai relatii sau numai relatie.Si ca sa nu se sature de nimic omul are o pereche,o familie,un servici,prieteni,hobby-uri,lucruri care il scot din monotonie.Azi nu te intelegi cu sotia/prietena,nu-i nimic iti merge bine la servici sau te dedici mai mult unui hobby,etc, dar maine iti vine un dor de partener si i oferi mult mai mult decat daca te-ai dedica doar lui zi de zi.Bafta iti doresc ! si urmareste detaliile ! sunt foarte importante !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca tipa asta se gandeste ca nu si-a trait adolescenta asa cum fac alte fete de varsta ei... si vrea varietate... dar in acelasi timp te vrea si pe tine si nu isi pune problema ca te poate pierde sau ce ar face fara tine pt. ca e sigura ca te poate avea ori de cate ori doreste...eu zic sa fii un pic hot si atunci cand ea are o noua dezamagire .... intoarce-i un pic spatele si tu , sau spunei ca ai cunoscut o tipa si vrei sa va departati un timp... crede-ma ca daca are sentimente pt tine isi va da seama deabia atunci cand nu te va mai avea disponibil , cat de important esti pt. ea. iar daca nu o face atunci inseamna ca nu te iubeste si in cazul asta nu merita... crede-ma ca sunt foarte multe fete care ar aprecia un tip ca tine... dar fii foarte atent , atunci cand ea te va mai chema din nou dup ce va .. indepartati un timp .. fii ferm : tot sau nimic si atunci nu va mai putea sa se joace... iti spun eu , secret de-al femeilor : cand nu mai au siguranta din partea partenerului isi schimba imediat ... atitudinea ... iar ea face asa pt ca tu i-ai permis... oricum mai tarziu va incepe sa catalogheze un barbat dupa alte criterii, asa ca in mod sigur va veni momentul in care ea va regreta.....astea ti le-am scris pt ca vad ca tu vrei totusi sa fii cu ea insa parerea mea e sa o lasi balta ca nu te merita... gandeste-te cat esti dispus sa suferi, caci o astfel de fata te va face mereu sa suferi... :giveheart:

Renunta la k, tz, sh. Nu suntem pe mirc !

Editat de heidy
mirckuitoare..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×