Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Fratia alba

Postări Recomandate

Linia de baza , pentru care ai deschis topicul asta , se subintelege ! chiar daca nu te-ai exprimat prea clar sau ai fost un pic ambigua :o:

 

Tu zici : Fratia alba , poate fi , un mic motor de cautare , racolare sau formare a Antichristului . Si poate fi printre aceia care au in plan sa distruga lumea . Asta ai vrut sa subliniezi aici , nu ? :P

 

...

 

Parerea mea , e ca nu-i asa . Daca vorbesti despre aceiasi "fratie" care are ca linie de dezvoltare Deunov-Aivanhov .

Din ce am citit eu din Aivanhov e imposibil ca mentorii sai , subtili , sa aiba intentii "criminale" . Pur si simplu e imposibil . Doar invataturi perfecte si de intaltare din noroiul conditiei umane in care , ingerash si satanel joaca zaruri in ghidarea/manipularea luminii spirituale din interior ! E logic de presupus , ca , chiar daca Aivanhov nu mai e.. au ramas destui elevi care sa-i ia locul si care sunt ghidati si ei la randul lor , din invizibil ! Poate chiar Aivanhov dirijeaza , ca odata ce omul s-a trezit spiritual e nemuritor ! la fel si ceilalti membri nemateriali ai fratiei , care nu cred ca isi vor abandona munca de dirijare inspre lumina . Asta e scopul lor , ce sa faca altceva ?

 

Din cate am inteles eu citindu-l pe Aivanhov , baza e puternica in invizibil ! De acolo vine ghidarea , de acolo a pornit ideea si nu prea poti corupe asa ceva . Oamenii aia... ups ! entitatile alea sunt pornite sa se tina de ONG-ul lor spiritual .

Stiu toata discutia si bla-bla-bla-ul despre reiki care circula pe internet . De unde vine lumina si energia.. si cine sunt aia la comanda si toate alea , si vreau sa zic ca e foarte simplu de inteles , cel putin in cel priveste pe Aivanhov. Odata ce ai citit o carte de-a sa intelegi pe loc , ca omul asta nu are nici macar o mini-tenta de deviere inspre ceva conspirativ sau manipulator . Nimic ! Pur si simplu ofera sfaturi si invataturi pentru ai oferi omului o balustrada in evolutia sa !

 

 

Acuma intra in discutie si barfa de pe net . Dupa cum am zis , netul e plin de idei incalcite si incurcate si "desconspirari" si "demascari" . Articolele de scandal de pe net sunt in prostie ! si in plus pot fi multi care substituie anumite nume -Fratia Alba sau orice- pentru a se autoriza in fata altora . Dar , daca te duci la sursa iti dai seama ce e real si ce nu . De exmplu , ieri dupa ce am scris aici.. cand sa pun melodia la sfarsit , am dat pe prima pagina a youtube-ului peste asta :

 

http://www.youtube.com/watch?v=AF65vgl3GEs...-exp_rn-2r-3-HM :doh: In care un tip pe o banca in park il "demascheaza pe Deunov , citand din Evanghelii ! :doh: :doh: :doh: . Si zice ca e un impostor , pentru ca se credea Isus , sau egalul sau .

 

Adica , uite exemplul perfect . Cum poate un tip normal , prins in viata de zi cu zi si care e plin de preconceptii sa isi permita sa zica despre cineva care a lucrat la evolutia sa , ba si a lucrat sai ajute si pe ceilalti.. ca e un sarlatan ?! E clar bias ! Nu-i comvine ca ala se face egal cu Isus , bine.. treaba lui , de ce trebuie sa il iau eu in serios ? Diferenta de nivel e super evidenta intre cei doi . Pe cine sa cred pe ala care abia se tine pe banca , sau pe cel care l-a "produs" pe Aivanhov si invataturile sale ! 8)

 

La astia nu li se albeste parul si le vine sa umble doar in alb , asa de sanchi.. ci din sfintenie , puritate !

 

 

Deci raspunsul meu la intrebarea ta , subinteleasa , e ca Fratia Alba - Universala , nu are nimic de-a face cu distrugerea sau manipularea lumii ! Caz inchis . :pope:

 

...

 

Ca o gaina in gramada - :P . Foarte amuzanta analogia . :P

Asa eram si eu , dupa ce am bagat in mine galeti de informatie/dezinformatie de pe net . Totusi , ai sa vezi ca la un momentad incepi sa te saturi si zici , gata , stop ! Plecati acasa cu vrajelile voastre . Incepi sa iti dai seama , in mare , cine chiar are ceva de spus si cine face doar figuratie verbala si inflorituri .

 

2012 , flote galactice , centura fotonica , copiii indigo , sfarsitul lumii , reptilienii , intrarea in a 5-a dimensiune , arhangeli peste arhangeli care comunica cu orice banal scriitor de beletristica , eeeetc-ra ! Stop :orc:

Nu zic , o sansa acolo exista ca ceva , ceva din toate astea sa fie adevarat . Dar e mult prea multa exagerare . Asta e adevarata manipulare si nu cea pe care toate astea incearca sa o demaste ;) . Circul noului mileniu !

 

 

Concluzia mea , sfarsitul lumii NU EXISTA , nu va fi... nu se va intampla . Poate parea cumva trist :o: , dar nuuu vaaa fiii !

Nici fortele raului nici cele ale binelui nu au ce face cu sfarsitul lumiii , si deci fara aprobare nu se executa ! Spiritele au nevoie de o scoala , pentru slefuire si cizelare -evolutie , iar Pamantul exact asta este ! Economia exista peste tot si la ce ar servi ca pamantul sau civilizatia actuala sa fie distrusa ? spiritele se vor reincarna iar , oriunde si oricand ar fi , si vor fi la acelasi nivel de evolutie ! Asa ca n-are rost . Ele trebuie sa evolueze , nu pot fi pur si simplu sterse cu radiera !

 

Raul are terenul de joaca perfect , in timpurile noastre si , deci nu are nici cel mai mic motiv sa-si strice jocul . El vrea doar sufletului omului si nu satisfactia distrugerii lumii :o: . Si nici apocalipsa cu Antichristul sau , pentru ca nu se va arata niciodata - intelegi ? cea mai mare putere a sa e ca a convins lumea ca nu exista :roll: .

Conduce din umbra lucrurile perfect. Societatea noastra actuala e perfect modelata pentru ca fraiele sa fie pe "partea neagra" .

Si "partii albe" ii comvine la fel de bine situatia . Cu cat incercarile sunt mai mari , cu atat mai sus va ajunge spiritul care le va trece . Si mai devreme sau mai tarziu , toate spirtele trec !

 

Chestia e ca , biblia pentru nea Gigel de la etajul 3 nu e adevarul gol golut . Foarte simplu . In cel mai bun caz , cand reveleaza adevarul , acesta este criptat intr-o forma sau alta . Asa ca , Apocalipsa si scena sfarsitului lumii pot insemna o gramada de alte lucruri . La fel cum si basmele au elemnte initiatice in miezul lor , dar sunt spuse ca niste povesti ! Analogia e folosita foarte des in toate textele "sfinte" si foarte foarte putin -poate doar in cele initiatice- adevarul mot-a-mot !

 

 

Si desi omul face mai tot timpul inconstient ceea ce face , si ar parea ca poate declansa sfarsitul lumii , nu e chiar asa ! El nu e deloc de capul sau . Pamantul , viata , evolutia -nu e lasata de capul ei.. ci e coordonata din subtil . Ce crezi ca fac toate spiritele alea care au ajuns la rangul de sfinti , maestri , samd ?! O iau aiurea prin Univers sau se preocupa sa-i ghideze si pe ceilalti ?

Si in plus omul e doar capatul unui tub , e doar prelungirea unei fiinte mai complexe.. care poate fi denumita spirit , constiinta sau sine superior -si care nu e cu adevarat despartita de celelalte !

Deciziile pe care le ia omul si tot ce face sunt cu mult timp inainte decise in subtil -de ambele polaritati ale monedei . Doar "iluminatii" au cu adevarat liber arbitru ! :close:

 

...

 

Te referi tot la misa , si spirala lor :o: atunci cand aduci in discutie dansul ! Si da , rockul ala cu tonuri dezarmonice care te zgarie pe creier nu intra la socoteala .

Chestia e ca , dansul aduce iti aduce armonie in corp , te echilibreaza , punct ! Nu degeaba toate triburile de salbateci au cate o forma de dans . Chiar si inconstient noi tindem spre armonizare .

Acuma cand sunt implicate grupuri mari de oameni , trebuie doar sa intelegi linia de baza a miscarii respective . Cum la misa totul era dubios si sexual , deci era sigur o forma de vampirizare energetica . Dar cand faci asa un dans de ala pe campie , cu o gramda de oameni nu vad nici un rau in asta . E doar o forma de socializare empatica si de armonizare cu natura interioara si exterioara . Noi suntem facuti sa stam 'impreuna' si nu separat si deci orice am face parca e mai frumos cand suntem mai multi :P

In crestinism prin rugaciune se ating diferite nivele si stari , dar doar cele pure cum ar fi cele atinse dupa multa practica de rugaciunea inimii , descatuseaza cu adevarat energii ! Restul sunt doar vampirizari banale , care se se aseamana perfect cu uitatul non-stop la televizor , urmarirea excesiva a cumpararii si consumului , desfranarea sexuala , invidia si purtatul de ura , descatusarea si cultivarea furiei , etc . Cu astea nu despici atomul realizand fuziunea la rece :).

 

Adevaratele tehnici provin din meditatii , zen , yoghine , shamanice , isihastrice etc ! Sunt foarte ocultate si tinute sub cheie initiatica , intocmai pentru puterea pe care o pot elibera ! Gigel sau tanti Maria s-ar autodistruge si ar mai lua vreo 3 cu ei , daca ar avea acces la asa ceva si deci - Margaritarele nu sunt aruncate la porci ! :o:

Ele se invata prin invatatura esoterica si nu cea exoterica . Cand cineva e pregatit , ajunge cum necum sa bata singur la poarta care trebuie pentru a primi asa ceva si deci , multimea obisnuita care practica orice fel de banala divinatie nu confera/ofera in nici un caz , genul de energie/putere necesara pentru a distruge lumea ! :)

 

...

 

Acuma scuza-mi lunga carare prin popshoi ;) dar sper ca parerea mea sa te ajute cat de cat !

 

:ermm:

 

 

 

--------------

Editat de Zen`sei

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acuma intra in discutie si barfa de pe net . Dupa cum am zis , netul e plin de idei incalcite si incurcate si "desconspirari" si "demascari" ... Totusi , ai sa vezi ca la un momentad incepi sa te saturi si zici , gata , stop ! Plecati acasa cu vrajelile voastre ... Concluzia mea , sfarsitul lumii NU EXISTA , nu va fi... nu se va intampla . Poate parea cumva trist :roll: , dar nuuu vaaa fiii ! Nici fortele raului nici cele ale binelui nu au ce face cu sfarsitul lumiii , si deci fara aprobare nu se executa ! Spiritele au nevoie de o scoala , pentru slefuire si cizelare -evolutie , iar Pamantul exact asta este ! ... spiritele se vor reincarna iar , oriunde si oricand ar fi , si vor fi la acelasi nivel de evolutie ! Asa ca n-are rost . Ele trebuie sa evolueze , nu pot fi pur si simplu sterse cu radiera!

 

Raul are terenul de joaca perfect , in timpurile noastre si , deci nu are nici cel mai mic motiv sa-si strice jocul ... Si "partii albe" ii comvine la fel de bine situatia . Cu cat incercarile sunt mai mari , cu atat mai sus va ajunge spiritul care le va trece . Si mai devreme sau mai tarziu , toate spiritele trec ! ... Chiar si inconstient noi tindem spre armonizare... Adevaratele tehnici provin din meditatii , zen , yoghine , shamanice , isihastrice etc ! ... Cand cineva e pregatit , ajunge cum necum sa bata singur la poarta care trebuie pentru a primi asa ceva ...

 

 

Corect. La aceiasi parere cu cele de mai sus am ajuns si eu, exceptand ca "usa" la care trebuie sa bati nu se "deschide" in functie de dorinta unei scoli / persoane sau alteia (eventual aceia te pot ajuta), ci de structura energetica la care ajungi intr-un anumit moment - daca "spargi" (si asta include multe) sau nu "bariera" pusa de "nivel" prin energia pe care o "emiti/receptezi"... Si cel mai greu nu e sa spargi bariera (nu ca n-ar fi foarte "odd" oricum), ci sa te mentii "acolo"...

 

O mica tema de casa pentru cei care mai cred in teoria conspiratiei la nivel planetar, de ce ar vrea spre exemplu masoneria (sau "reptilienii" sau alti initiati - cu adevarat) sa ne distruga pe noi, marea majoritate? Nu ar fi mai simplu (si mai "curat") sa scape de noi sterilizandu-ne discret, punandu-ne ceva in apa / mancare / etc.? Macar ne-ar reduce numarul si in timp ar fi foarte eficient (mai eficient decat nazismul cu camerele de gazare = metode brutale, de "maimuta") ... Sa fim seriosi... altele sunt "problemele" ... si daca n-am mai arunca mingea de la unii la altii, si am "co-opera" mai mult unii cu altii, poate am "rezolva" cate ceva ...

 

Si astea fiind spuse, va salut, cu repect :pardon:

 

P.S. Zen'Sei, cat despre d-l Aivanhov, tot respectul, inca nu l-am studiat atat de mult ca tine, insa cel putin din clipul postat de tine si din modul si continutul celor spuse acolo (felicitari pentru franceza) ti-as pune o intrebare simpla: de cand pana cand ii pasa unui "sfant" cate carate are inelul de la mana, prezenta scenica si altele, etc... Iti spun eu: nici cat negru sub unghie, un om care a "trecut" dincolo de toate astea, nu mai da 2 lei pe parerile altora sau pe imaginea publica si alte circumstante exterioare, ci se "bucura" de ceea ce a "primit"... De unde stiu? Simt... :roll: ... in stele ...

Editat de Calauza

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
P.S. Zen'Sei, cat despre d-l Aivanhov, tot respectul, inca nu l-am studiat atat de mult ca tine, insa cel putin din clipul postat de tine si din modul si continutul celor spuse acolo (felicitari pentru franceza) ti-as pune o intrebare simpla: de cand pana cand ii pasa unui "sfant" cate carate are inelul de la mana, prezenta scenica si altele, etc... Iti spun eu: nici cat negru sub unghie, un om care a "trecut" dincolo de toate astea, nu mai da 2 lei pe parerile altora sau pe imaginea publica si alte circumstante exterioare, ci se "bucura" de ceea ce a "primit"... De unde stiu? Simt... :roll: ... in stele ...

 

 

Scuze ca-ti spun , dar asta e doar o abordare superficiala !

 

In primul rand ce conteaza cu ce se imbraca si ce poarta la gat sau maini ? Ce conteaza e ce transmite ! Daca parcurgi cartile sale si gasesti ceva ne-inregula , atunci poti afirma ca e ceva dubios la mijloc , altfel poti doar sa speculezi in ce directie vrei . Cum am zis si la inceput , vorba aia din crestinism e valabila : Pomul se cunoaste dupa roadele sale ! si nu dupa forma si culoarea scoartei... nope ?!

 

In al doilea rand si masonii au diferite ghiuluri cu simboluri 'puternice initiatice' , iar dupa cum tine Aivanhov inelul ala pe deget e cam aceiasi chestie . Poate se fie un simbol de protectie sau de putere sau orice , cine stie ce... ca eu pot doar sa speculez . Aurul e un material 'puternic' si normal ca aur va fi .

 

 

In al 3 lea rand . Nu e adevarat ce spui ! adica in principiu...

 

Daca incepi sa ajungi la un anumit stadiu de evolutie si intelegere asta nu inseamna ca trebuie sa mergi gol pe strada ! Sau imbracat numai in zdrente , sau nespalat si neingrijit ! Nu poti sa fii curat in interior si murdar la exterior ! Adica poti fi , poti suporta fara sa te intereseze , dupa cum zici si tu insa... din curatenia interioara se naste automat si cea exterioara !

 

Echilibrul 'intre interior si exterior' si ordinea sunt foarte neceseare pe un drum spiritual . Curatenia e esentiala , la fel si disciplina , care iti dezvolta o conduita morala si de 'port' . Iti dezvolti un anumit fel de a te imbraca , foarte ingrijit , pentru ca daca esti ingrijit in interior vei fi si la exterior si reciproca precum si viceversa ! :roll:

Si in plus mai ales , daca ai slujba de mentor al unei multimi . Nu poti aparea neingrijit si dezordonat in fata lor , pentru ca menirea ta e sa ii inspiri , in primul rand !

 

 

Nu-mi place sa divinizez pe nimeni , din principiu , dar omul asta chiar nu miroase a nimic ars ! :pardon:

 

 

 

 

 

*****

Editat de Zen`sei

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Eu,sunt mic...nu stiu nimic.Mama si cu tata sunt in pod,jupoaie oaia!" :o: Asa si voi...

Daca cineva are bijuuri nu inseamna naeaparat snobism.Le poate purta si ca semn protector,de recunoastere,curativ...

Si lui Dzeu ai placeau "pietrele" si aurul.Ba,avea multe preferinte...Chiar si asupra culorilor:albastru,caramiziu...remember? ;)

Chivotul si nu numai a fost facut dupa preferintele sale,parca. :o:

Oare,de ce ne place carnea? :D De ce suntem criminali...aaa,pardon...carnivori si de unde gustul pentru carne?

Ba,chiar si lui Dzeu i-a placut carnea si singele (mai ales,singele)cind i s-a adus jertfa. Hmm... :beee: jertfa!

De ce ma duc cu gindul la reptilieni? :D Ca doar, n-avem singe de reptilieni.

Oare,ce se intimpla daca bem singe? :doh:

Anunt umanitar :) :caut orice lucrare in limbile romana ori italiana despre "Fratia alba".Uploadati ,aici.... :P si posteritatea va va fi recunoscatoare.

Apropo'..."Fratia alba" e doar o necunoscuta mie,atit tot...

Nu o judec si nici nu pun etichete pina nu ma edific...

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Parerea mea , e ca nu-i asa . Daca vorbesti despre aceiasi "fratie" care are ca linie de dezvoltare Deunov-Aivanhov .

Din ce am citit eu din Aivanhov e imposibil ca mentorii sai , subtili , sa aiba intentii "criminale" . Pur si simplu e imposibil . Doar invataturi perfecte si de intaltare din noroiul conditiei umane in care , ingerash si satanel joaca zaruri in ghidarea/manipularea luminii spirituale din interior ! E logic de presupus , ca , chiar daca Aivanhov nu mai e.. au ramas destui elevi care sa-i ia locul si care sunt ghidati si ei la randul lor , din invizibil ! Poate chiar Aivanhov dirijeaza , ca odata ce omul s-a trezit spiritual e nemuritor ! la fel si ceilalti membri nemateriali ai fratiei , care nu cred ca isi vor abandona munca de dirijare inspre lumina . Asta e scopul lor , ce sa faca altceva ?

Asta e si parerea mea. Desi nu putem exclude total ca lucrurile s-au schimbat de cand a murit Aivanhov, totusi mi-ar veni greu sa cred asa ceva. M-am gandit si eu mai demult la chestia asta cu dirijatul "de dincolo" si cred ca este adevarat.

In orice caz,pe net, si nu numai, sunt destui care ponegresc Fratia Alba, chiar si anumite "VIP-uri" din de la noi din tara mai nou.

 

O mica tema de casa pentru cei care mai cred in teoria conspiratiei la nivel planetar, de ce ar vrea spre exemplu masoneria (sau "reptilienii" sau alti initiati - cu adevarat) sa ne distruga pe noi, marea majoritate?

Simplu. Din goana dupa bani si putere. Nu vor sa ne lichideze pe toti, doar o buna parte din noi, ca sa ne poata controla mai bine. Ca doar de sclavi au nevoie, altfel cum sa fie stapani?

 

 

Nu ar fi mai simplu (si mai "curat") sa scape de noi sterilizandu-ne discret, punandu-ne ceva in apa / mancare / etc.? Macar ne-ar reduce numarul si in timp ar fi foarte eficient (mai eficient decat nazismul cu camerele de gazare = metode brutale, de "maimuta") ...

Dar ce te face sa crezi ca asta nu se intampla deja? :) E destul sa sa te uiti pe ambalajul oricarui produs alimentar si sa vezi ca majoritatea ingredientelor sunt chimicale ca sa-ti dai seama. De restul nici nu mai vorbesc. Teoria conspiratiei nu e teorie, e pura realitate.

 

 

... si daca n-am mai arunca mingea de la unii la altii, si am "co-opera" mai mult unii cu altii, poate am "rezolva" cate ceva ...

Aici ai mare dreptate. Ca sa putem schimba ceva la situatia asta, avem nevoie in primul rand de unitate.

Editat de Deceneus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:rot: Bine,bine...si cu capra mea cum ramine?

Unde gasiti voi si ce gasiti pe net despre "Fratia alba" ca eu,nu gasesc nimic! :) Doar citeva articole amarite... si subiective si alea,in englezaaaaa! :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Crezi ca e doica Anticristului care,"de la Dunare se va ridica"? :lol2: Fireste,va pacali lumea...fiind confundat cu un salvator...

 

Pai din ce spui tu aici, il descrii foarte bine pe Basescu. El s-a ridicat "de pe ape", a pacalit lumea, a fost confundat cu un salvator.... (mai ales in pozele alea din campanie, cu sabia in mana pe scena)

O fi din Fratia Alba Baselu? Ca Anticristul este sigur pentru poporul asta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam masochist cum te tot iei de el, desi e un biet om politic, nu erou de profesie cu magna cum laude. Oamenii politici nu sunt responsabili pentru toate probleme lumii, doar 547% din ele .. :D

 

Hmm daca aflam ca Basescu face parte din Ordinul Dragonului, adica "bestia a primit putere de la dragon" sau alte astea, as mai crede .. :clap:

 

(camioane negre inconjura blocul, urmand o procesiune masonica pe acoperis cu elicopterul .. dandu-si umbrela de soare la o parte, si valul de pe fata, Dracula spune boem: hSoo jYou eKnowe eybaout may orzer? Kham hwuit mii, ay haff teeribal sicretz tuu show yuuuuuu... Hissss... Blaaaa ...) :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
P.S. Zen'Sei, cat despre d-l Aivanhov, tot respectul, inca nu l-am studiat atat de mult ca tine, insa cel putin din clipul postat de tine si din modul si continutul celor spuse acolo (felicitari pentru franceza) ti-as pune o intrebare simpla: de cand pana cand ii pasa unui "sfant" cate carate are inelul de la mana, prezenta scenica si altele, etc... Iti spun eu: nici cat negru sub unghie, un om care a "trecut" dincolo de toate astea, nu mai da 2 lei pe parerile altora sau pe imaginea publica si alte circumstante exterioare, ci se "bucura" de ceea ce a "primit"... De unde stiu? Simt... :yahoo: ... in stele ...

Ai dreptate, are o prezenta scenica un pic cam prea teatrala.

 

La astia nu li se albeste parul si le vine sa umble doar in alb , asa de sanchi.. ci din sfintenie , puritate !

Aha?! Eu credeam ca li se albeste parul de batrinete.

Cit preveste umblatul in alb, poate au in subconstient ceva dorinte reprimate sa fie mireasa... :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×