Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello dragilor! Deschid acest topic deoarece nu am gasit nimic de acest gen pe acest forum! Astept parerile voastre despre jocul la loto, daca aceste extrageri sunt manipulate sau nu, daca castigurile sunt corecte, daca, daca, daca.....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate poturile mari cred ca sunt aranjate.

Spun asta pentru ca nu am auzit nici macar de un singur mare castigator care sa isi fi deschis vreo firma si o duce bine.

Nu pot sa cred ca toti au depus banii la banca si traiesc modest din dobanda sau au plecat din tara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Check Your Tickets: 5 Big Lottery Winners In Arizona Confirmed (msn.com)

Story de alaltaieri,

Eu cumpar de 2 ori pe saptamana numerele mele selectate.   Castigam intre 5 - 20 de dolari periodic.  La ultimele trageri de numere nu mai stiu la care din felurile de loterie au iesit 4 din 5 numere + al 5-lea care odata  ... demult era recompensat cu 1 milion de dolari, cu un sfert de secol in urma.   Omu' imi cere biletele ca va trece sa le verifice ca eu aveam treaba prin casa.  Vine acasa aproape mort ca nu-i venea sa creada ca am acea configuratie si pana sa-i spuna ceva vanzatorul, el s-a vazut milionar.   Pentru ca niciodata n-am castigat mult nu ne-a interesat noutatile, insa mai nou s-au redus sumele si ne-au dat doar 2000 de dolari din care un sfert avem de plata TAXE pe Castig  cand declaram veniturile anuale pana la 15 Aprilie 2022.

Daca el nu ar arunca imediat orice la gunoi, am fi avut si toate biletele necastigatoare ca dovada ca am mai dat bani pe loterie in acest an calendaristic, si n-am mai fi avut de plata acea taxa, dar el arunca totul, de multe ori nici nu se uita daca esta goala acea punga!  Eu sint mai rece la aceste emotii, nu planific inainte nimic.  El abia a revenit din soc, ca doar atat a luat.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×