Sari la conținut
Forum Roportal
Gheart

Este adevarat sa nu?

Postări Recomandate

Buna.Intrebarea asta e adresata in mare parte fetelor.Am si eu o nelamurire, sa nu ma intelegeti gresit e pur si simplu din curiozitate, nu vreau sa folosesc chestia asta dar am auzit de la mai multe persoane si vreau sa stiu daca e adevarat sau nu???Nici nu stiu cum sa ma exprim si cum sa incep , dar vreau sa ma lamureasca cineva si pe mine, este adevarat ca se pot face vraji cu ajutorul menstruatiei???Adica mai pe scurt, daca torni cateva picaturi de menstruatie, intr-o bautura sau ceva ceva de genul poti inebuni un baiat????Eu am mai citit de pe alt site-uri si spuneau acolo ca chestia aceasta poate atrage raul persoanei care bea.Am auzit atat de multe chestii in legatura cu asta, fiecare cu varianta lui, sunt mii de aberatii dar oare care este adevarul?????Stie cineva? :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol:

Da, am auzit ca se foloseste ca obiect(vehicol) al vrajii, nu stiu cit e de eficient sau nu.

Dar fara vraja in sine nu are nici un efect, nici daca ii dai sa bea singe cu galeata, nici macar vampir nu se face.

Oricum nu voi primi niciodata ceva de baut sau de mincare de la tine. :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa spun de varaji, dar stiu ca prin sange te legi de o persoana pt vietile urmatoare. Adica, te vei reintalni cu ea si in viata urmatoare si nu mai stiu in cate altele. Din acest motiv nu este bine sa donezi sange decat persoanelor pe care le cunosti, care fac parte din familia ta, cu care oricum te vei intalni in vietile urmatoare. Nu este indicat nici sange sa primesti de la persoane pe care nu le cunosti pt ca de ex poti primi sangele unui criminal cu care va trebui sa te intalnesti in vietile viitoare, fie ca vrei sau nu.

Si cu persoanele cu care intretii relatii sexuale iti creezi recurente,deci si pe alea le vei intalni in vietile viitoare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Stiu ca suna aiurea, dar sa ia de la persoane din familie, prieteni...

 

Si ce se intimpla daca nimeni dintre cei "agreati" nu are o grupa sanguina compatibila? G-zas :lol:

Ce s-ar intimpla in cazul unei interventii chirurgicale care necesita 3-4 l de singe sau in cazul celor ce fac periodic transfuzii ? Vor avea pe lumea cealalta un anturaj numeros si diversificat ? :roll:

Asta cam suna a "Turnul de veghe" . :doh:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu care ar fi solutia...Probabil ca si eu as prefera sa imi fac recurente mai neplacute decat sa-mi las copiii fara mama. Dar asta nu schimba datele problemei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si pana la urma e adevarat sau nu adica...vraja asta presupune un ritual presupun, nu e vorba de pur si simplu donatie de sange.Donatiile nu au legatura cu vraja.Astept mai multe raspunsuri in continuare.Si inca odata florianb....nu am zis ca folosesc asta ca sa zici tu ca nu accepti de mancare sau de baut, ca mi se pare scarbos si mie, pur si simplu e curiozitate prea mare de aia intreb.... :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce scrie O.D.Argesanu in Atacul Psi.

"Menstruatia

Este folosita in magie tocmai pentru ca sangele ajunge la toate nivelurile,in toate tesuturile si organele,deci poseda capacitatea de a afecta toate chakrele si,implicit,toate campurile.Menstruatia contine chi greu,fiind cea mai buna modalitate de descarcare a energiilor negative ale femeilor,considerandu-se ca, in respectiva perioada,ele sunt in ceea ce limbajul arhaic ortodox numeste ''necuratie".Este o energie care poate fi ''numita" ,careia i se poate implanta un program pe care sa-l duca la implinire.De obicei,se produce inchiderea chakrelor,iar daca sunt inchise cele de la nivelul capului,omul respectiv poate fi folosit ca un robotel. "

Deci,se poate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Din acest motiv nu este bine sa donezi sange decat persoanelor pe care le cunosti, care fac parte din familia ta

 

Si donatorii de sange ce ar trebui sa faca? :lol:

 

Nu va mai luati dupa toate prostiile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×