Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De ieri am un acvariu cu pesti si ca instalatie am cumparat filtru, incalzitor de apa, termometru, instalatia de oxigen, lampa pentru lumina. Acvariu e de maxim 16l.. Am 4 specii de pesti fiecare cu perechea lui adica in total 8.. xipho, sanitari.. inca o specie care imi scapa acum.. sunt negrii si eleganti parca ar fi din catifea.. plantele sunt artificiale.. Problema e ca azi-noapte nu puteam sa dorm din cauza zgomotului si le-am inchis instalatia de oxigen.. nu stiu daca am facut bine, daca pot sa o inchid noaptea.. Pestii nu au patit nimic sunt bine, apa e un pic ciudata, nu e foarte clara ... Care este motivul? Si daca am filtru in acvariu la cat timp trebuie sa schimb apa ? Si totusi oxigenul il pot inchide pe timpul noptii ? Multumesc:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

FB_IMG_1644405318557-728x450.jpg

https://ziareonline.ro/a-prins-un-crap-urias-si-l-a-adus-acasa-a-tras-o-sperietura-zdravana-cand-a-despicat-pestele-ce-a-gasit-inauntru.html

"In interiorul pestelui a gasit un deget de om :eek: ...  la TV s-a difuzat un reportaj despre un barbat care a suferit un accident pe acelasi lac si care isi pierduse patru degete."   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×