Jump to content
Forum Roportal
Benten

Sa ii cumpar fiului meu aparat auditiv?

Rate this topic

Recommended Posts

Cu un apararat o sa fie, poate fi, ridiculizat probabil de ceilalti copii mai ales la varsta asta. Si el o sa simta diverse frustari...o sa ii scada moralul. Trebuie sa va ganditi si la asta. Eventual daca il cumparati sa faceti cum vrea el...cum ii este lui mai bine...sa ramana decizia lui.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

fiul meu de 6 ani are o hipoacuzie usoara si una medie. dr a spus ca este la latitudinea noastra daca sa ii punem aparat sau nu. s-ar putea adapta si asa in viata sau daca vrem ii putem cumpara un aparat. eu asi inclina sa ii luam aparat sa ii fie mai usor la scoala. sotul nu ar prea vrea pt ca spune el sa va obisnui cu el si ii va fi greu daca va practica ceva sport la care nu poate purta aparatul , gen inot, fotbal. nu stiu ce sa fac. daca cineva care poarta aparat ( si are o hipoacuzie medie)sau oricine imi poate da un sfat. fiul meu nu are probleme cu vorbitul sau cu exprimarea, dar din partea drepta nu aude bine in special daca este galagie. va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

O proteză auditivă poate fi o achiziţie costisitoare, aşa că luaţi măsuri pentru a fi sigur că alegeţi un produs de calitate. Incepeţi prin a alege un cabinet de protezare auditiva cu reputaţie.

Edited by Cristinick
reclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

fiul meu de 6 ani are o hipoacuzie usoara si una medie.

 

Nu se poate face operatie??? nu ma pricep de asta intreb ca aparatul e scump, eu as opta pentru operatie daca ar fi posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

o sa fie, poate fi, ridiculizat probabil de ceilalti copii la varsta asta.

 

Asta doare mai mult decat boala!!! El stie ca-l suportati, as lasa aceasta conditie sa treaca pe planul 2 in viata reala, sa se bucure de copilarie micutul :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×