Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Gamezcdr

Situatie tipic romaneasca

Rate this topic

Recommended Posts

Se da un psiholog angajat de 10 ani intr-o institutie medicala la compartimentul pediatrie, bibliografia de concurs a fost de psihologie clinica. Acum directorul vrea sa-l dea afara si sa angajeze fiica directoarei de personal care a terminat anul asta. Pentru asta il sicaneaza impunandu-i sa mai faca o specializare de psihologia muncii care dureaza, in care trebuie sa ai participare la simpozioane, articole, activitate, e ca si cand unui medic dermatolog ii spui sa mai faca neurologia. Evident psihologul refuza, este amenintat ca i se va restructura postul. Poate directorul sa treaca peste minister si directia sanitara si sa schimbe specificul unui post care momentat este de psiholog in compartimentul pediatrie ? Poate impune in fisa postului absolut orice ii trece prin minte ? Ce poate face pentru a-l da afara ? Ce ii poate imputa ? Probabil va scrie in fisa postului ca trebuie sa faca si psihologia muncii dar e legal sa-i depaseasca competentele persoanei care a fost angajata pe acest post ? Postul fiind in compartimentul pediatric si decizia de angajare fiind in pediatrie angajatul poate da in judecata conducerea daca i se solicita sa semneze o fisa a postului care implica activitati cu adultii si nu cu copii ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar,tipic romanesc.Poti fi sigur ca va gasi toate mijloacele "legale" daca este nevoie pentru a-si atinge scopul,domnul director.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legea pleaca de sus in jos - daca te uiti la ce face carmaciul suprem al tarii, vei intelege ca e posibila orice incalcare flagranta a legii, a moralitatii, a bunului simt etc. Daca el isi permite, oricine ii poate urma modelul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noua pretendenta a postului indeplineste aceste cerinte? :rtfm:

Idee:inregistrare cu camera ascunsa a domnului director! :rtfm: Flagrant! De orice fel...

"Cine scoate sabia...."

Sau o vraja...ca tot e in voga! :- Si pleaca dom' director!

Motive sa te dea afara se gasesc....nu-i asta, buba....

Edited by Bagherra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×