Sari la conținut
Forum Roportal
Mashime

Cum pot sa uit?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ok, o sa para cam ciudat ca eu, care sunt printre cei mai tineri de pe site sa deschid un topic la "Dragoste", dar...

L-am cunoscut pe D. (baiatul cu care v-am exasperat in postarile mele) acum aproape un an. La inceput, am crezut ca e fata (avand par lung si bentita). Dupa aceea, a inceput sa imi fie teama de el intr-un fel. Se uita ciudat la mine si mereu ramaneam cu gura cascata. Avea o privire patrunzatoare, daca ma uitam la el, cadeam intr-un abis (avea ochii negri). Si, intr-un fel, in afara de teama, simteam si compasiune pentru el, deoarece am alfat ca i se spune "fetita". La un moment dat, s-a speculat ca avea o prietena si am fost un pic geloasa, desi n-am constientizat atunci. La un moment dat, s-a uitat la mine altfel decat cu ironia sa obisnuita. Ba chiar s-a intimidat cand l-am privit fix in ochi (desi a fost greu sa nu "pic" in "abis").Atunci mi-am dat seama ca imi place de el. O saptamana mai tarziu, am dat-o in bara. :threaten:( asta insemnand sa il confund cu o fata, again). Peste cateva zile, dezastrul s-a produs. Printr-o intamplare stupida a aflat de sentimentele mele. Si varul lui (coleg de clasa cu mine) si prietenul varului sau au inceput sa rada de el si m-am simtit foarte prost, deoarece era ultimul lucru care doream sa i se intample. Si de ce LUI si nu MIE? La un moment dat (iesisem de la antrenament, eram in drum spre casa) a trecut pe langa mine. Am inceput sa ma balbai si m-a imitat cu ironie. Si, cand e ironic, te face sa te simti ca ultima insecta. Saptamana viitoare, s-a comportat total diferit. Chiar mi-a zambit... Dar nu cred ca era ceva-ceva, pentru ca nu te poti transforma din Omul-de-piatra-ironic-interesant-si-pe-deasupra-foarte-dragut in Baiatul-simpatic-care-zambesteunei-fete. Daca nu cumva incerca sa ma faca sa imi placa si mai mult de el ca, mai apoi, sa rada de mine. L-am mai intalnit acum doua luni la antrenamente si totul a mers din rau in mai rau (l-am faultat si alte chestii). Pe urma, nu l-am mai vazut. Pana acum 7 zile. Si era total diferit. Dar nu cred ca il voi mai intalni prea curand sau ,daca se intampla, nu prea cred ca vom schimba macar doua vorbe. Asa ca stiti o modalitate de a-l uita? Am incercat si eu, cufundandu-ma in studii despre bioenergie, carti, desene, dar o parte din mine tot se mai gandeste la el. Sunt pe drumul cel bun spre uitare?

Editat de Mashime

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Daca varsta e cea de la profil, un singur sfat pentru tine... mai ai rabdare sa mai cresti:).

Editat de Heto

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Plimba-te cu prietenele tale si gasesti alte chestii de facut si uiti in timp totul.

Editat de Scorpionul_Rosu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce vrei sa-l uiti cu orice pret?

Fiecare lucru care ni se intampla are si parti bune si mai putin bune. Priveste inapoi cu nostalgie gandind la cele bune, si cu iertare la cele mai putin bune, iar viitorului dai speranta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok ca sa uiti o persoana e simplu, in primul rand evita sa o/il vezi; 2. iesi cu prietenii; 3. gasesteti o ocupatie astfel incat sa nu ai timp sa te gandesti la ea; 4. incearca sa iti gasesti pe altcineva de care sa iti placa; 5. daca primele 4 nu merg atunci : ia o sticla de bere la 2l si una de vodca si fate praf, ultima merge garantat,. :stars:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa inteleg din toata povestea asta ca tu il.. iubesti?

Cum poti sa confunzi baiatul pe care il iubesti? Si mai ales cu o fata??

 

In fine... E o toana; trece repede.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×