Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
qqqqqqq

atentie o teapa mare job action ltd

Rate this topic

Recommended Posts

Ma bucura faptul ca am descoperit cine sunteti parea prea frumos sa fie adevarat !!! In primul rand ai mari probleme cu vb "din topor" ...nu ai o exprimare oficiala(mai cultivate).

Nu sunt permise greselile de ortografie si exprimare(dute la scoala).

Contractul este intr-o forma electronica buna, dar are lipsuri mari (ex: nu contine nr de zile lucratoare ceea ce dovedeste ca nu ai habar de nimic) de asemena imi place stampila si semnatura si mai tare contractul nu are reprezentanti decat din parte angajatului.

Fals si uz de fals in acte se pedepseste conform codului penal intre 5 si 15 ani inchisoare ca sa nu mai zic si de probe :spiteful:)

Company Details - JOBACTION LIMITED

Registered No.01824130

(?)

Address: 1 KIRKSTONE GROVE, LYNFIELDS SANDY LANE, SOUTH WOOTTON, KINGS LYNN NORFOLK PE30 3NH, PE30 3NH

Tel: We do not list telephone numbers. Click here to search for a telephone number at 192.com

Type: Private Limited with share capital

Incorporation Date: 13-06-1984

Status: Dissolved

Last Accounts Filed up to: -

naspa ca ai folosit acelasi cui si nume mai prescurtat.

Oricum, ca sa scutim conversatie sa sti ca mail-ul este un document oficial si se poate prezenta ca proba in instanta de asemena voi scrie acest lucru pe toate blogurile ca sa nu mai zic ca pentru binele nostru al celor care dorim sa lucram in afara am apelat si la politie care a preluat toate documente puse de mine la dispozitia lor.

Imi cer scuze ca ti-am stricat ziua dar ............TU AI LUAT TEAPA!

In al doilea rand si firma

 

Cosmur Construction (London) Ltd

 

Cosmur House

 

72 Salusbury Road

 

London

 

NW6 6NU

 

nu are aceasi parere ca a ta ....

 

This is a scam, do not send any money. We do not know this company Job Action Ltd and we do not have any vacancies.

 

 

 

Kind Regards

 

 

 

Sally Holman

 

 

 

Cosmur Construction (London) Ltd

 

Cosmur House

 

72 Salusbury Road

 

London

 

NW6 6NU

 

 

 

Tel: 0207 604 2277

 

Fax: 0207 604 2288

 

Mobile: 07977 998 518

acest mesaj l-am trimis si nu voi avea liniste pana cand nu ii voi vedea dupa gratii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau ca am facut acest lucru, insa asa am crezut de cuvinta !

Sunt dezamagit pt. ca, am cautat detalii despre o firma ce se numeste JOB ACTION LTD si nu am gasit nimic rau!!! Sunt o firma, cica din Londra, de plasare a fortei de munca ...Insa nu este asa .... Mai intai spun ca nu au nevoie de prea multe acte, cateva date personale, iti trimit un contract pe mail intre o firma care este ok pe nume angajator (din zona in care ati optat sa lucrati) si angajat ,acest contract se coordoneaza de acesta firma totul bine si frumos ...Dupa care iti trimit un mail in care iti explica cat de importat este sa ai o suma de 500 de lire pentru a te intretine in primele 3 saptamani pana cand primesti primi bani(salariul de 450 lire pe saptamana) si ca trebuie sa faci dovada ca ai acesti bani, printr-un virament pe numele tau, facut de o persoana din familia ta, in Anglia prin Western Union!!!! OAAA asta m-a pus pe ganduri asa ca am cerceta si am contactat firma de constructi din Anglia care, a fost stupefiati de ceea ce l-am scris si au raspuns intrebarilor mele :ca nu cunosc nici o firma cu acest nume si nu au nici un contract cu acestia....asa ca am cercetat mai mult ca sa aflu dupa un site de finante din Anglia ca firma era infiintata in 1983 si este in prezent radiata, deasemena adresa firmei este o locatie in care se gasesc firme de renume si agentii intrenationale dar ei nu sunt printre acele firme :spiteful:)

De aceea ma agit atat ...pt ca nu vreau ca nimeni sa nu isi piarda bani pe niste ratati care nu au ce face .

Sfat : cercetati si nu va lasa-ti tentati de oferte .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper ca n-ar fi cineva atat de...naiv sa puna botul la o asemenea "oferta de munca", ce suna a scamatorie de la o posta. Ce firma serioasa ar promite ca te duce in UK cu cat mai putine acte...? Si ti-ar cere o suma din care sa te intretii tu, ca si cand ai fi minor iar firma tutorele care-ti pune banii la pastrare pentru cand vei avea nevoie? :spiteful: WOW.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am citit cu atentie mesajele voastre. Azi am primit si eu un email din partea Job Actions LTD. care are atasat un Contract Individual de Munca intre mine (cu datele mele) si firma COSMUR CONSTRUCTION (LONDON) LIMITED - in care Job Actions LTD este intermediara. La fel cum ai spus se cere sa fac dovada sumei de 450 Lire Sterline (intretinerea) . Intradevar firma COSMUR CONSTRUCTION (LONDON) LIMITED exista - dar nu si Job Actions LTD. Este grav daca cineva inseala amaratii. Va rog sa ma contactati pentru aceasta situatie .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×