Sari la conținut
Forum Roportal
Razvanelnino

Cum afli cine conduce o masina dupa numarul de inmatriculare?

Postări Recomandate

Yuu.ro este o retea sociala pentru soferi, ce le permite sa intalneasca alti conducatori auto, sa trimita mesaje, sa se prezinte, sa caute un sofer dupa numarul de masina si sa isi incarce poze. Poate fi folosit de pe calculator, sau din trafic, de pe mobil.

 

Daca ai vazut pe cineva interesant in trafic si ai dori sa-i transmiti un mesaj, daca ai blocat o masina sau pur si simplu doresti sa iti faci noi cunostinte, Yuu iti ofera un serviciu de comunicare gratis, protejandu-ti in acelasi timp identitatea si datele personale.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e legal?

 

mai ales că multă lume conduce maşină primită de la firmă

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este mai mult decat legal, este o retea de socializare pentru toti soferii din Romania indiferent de marca regiune geografica sau orice alte preferinte. Nu conteaza daca conduci o masina de firma sau nu, conteaza daca vrei sa relationezi cu cei de langa tien din trafic. Primii utilizatori s-au strans , proiectul are 2 saptamani si in jur de 1200 de useri. Membrii ne ajuta si spun prietenilor depre site.

Activitate pe site este, se vorbeste, se dau intalniri, s-au format grupuri, in curand vom activa si functionalitatea pentru intalniri in care se vor putea aranja plecari in coloane la munte/mare/gratar sau pentru liniute/provocari.

Totodata muncim intens pentru a activa si partea de phone app. pentru ca sa fie live si de pe mobil in trafic(care este motivul existentei practic :stars:)).

Alte intrebari, va stau la dispozitie. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×