Sari la conținut
Forum Roportal
Kat007

storcator profesional de fructe si legume

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Storcatorul de fructe professional Gastro reprezina un produs electrocasnic modern, util si practic. Are capacitatea de a reduce considerabil timpul si efortul consumat in bucatarie, pentru anumite activitati. Este capabil sa prepare sucuri extrem de gustoase, delicioase si sanatoase, in doar cateva secunde. Motorul puternic de 1500 W, ce poate fi setat in doua viteze, ajuta la stoarcerea fructelor si legumelor, chiar daca acestea sunt moi, tari sau fibroase.

Datorita unui microfiltru cu sita metalica si a capacitatii mari, poate prepara in mod continuu cantitati mari de sucuri, storcand pana si ultima parte zemoasa din alimente. Se curata rapid si eficient, componentele detasabile putand fi spalate in masina de spalat vase.

Design-ul este foarte interesant si placut, multumita formei si a materialelor din care este realizat (carcasa din ABS, capac si container pulpa din SAN). Aparatul vine insotit de o mini-carte de bucate pentru sucuri deosebite, si de o cana pentru suc de 750 ml.

Poate fi utilizat cu siguranta de catre oricine, deoarece este foarte sigur si simplu. Dispune de sistem anti-alunecare, picior cu ventuza, sistem de stocare pentru cablu si cleme de siguranta. Se poate folosi la distante de peste un metru de la priza, lungimea cablului fiind de 120 cm. Cantitatea de suc obtinuta este foarte mare, avand un recipient pentru pulpa de 1.5 litri.

Este un element ce n-ar trebui sa lipseasca nici din decorul bucatariilor moderne, si nici din ustensilele necesare unei alimentatii sanatoase si corecte

L-am vazut si la totalmag :blink:

Editat de Kat007

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×