Sari la conținut
Forum Roportal
Alys_blondaGiRl

Bubite

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna ! am si eu o problema..acum cateva luni mi-a aparut in zona pubiana o bubita,mica,din care s-au facut mai multe bubite mici la un loc.mi-am dat cu clotrimazol alifie,timp de o saptamana dar nu mi-a trecut,apoi mi-au aparut altele mai jos .am fost la ginecolog,si mi-a spus ca am vegetatii,si m-a trimis la dermatologie.am fost peste 3 zile,dar aproape nu se mai vedea nimic,imi disparusera..mi-a luat analize la sange,si au iesit bune.apoi la secretie..mi-a iesit si la aceasta ok..a spus ca nu am nimic,nu mi-a dat nici un tratament.acum cateva zile mi-au aparut iar,si acum iar nu se mai vede ca le am..cand imi apar ma ustura foarte tare..ce sa fie?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Măi fătucă... dacă ești cumva din București și medicina alopată dă rateuri, e un cabinet de medicină naturistă/ayurveda la care s-a dus cea mai bună prietenă a mea pentru unele afecțiuni ginecologice si a ajutat destul de mult... consultația e cam 60 ron din c

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Heyyy! Pai nu stiu ce ar putea fii dar dupa descriere stiu k si o prietena a avut , si a trecut de la sine din cate am inteles s-a dat si cu un unguet akm ce sa zic depinde de corpul fiecaruia ... nu stiu mergi la alte cabineta ... :) ;) poate informatia lui sangemaru te ajuta ... Succes!! :) :stars: :) :yam:

Editat de Alinushk

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×