Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Alys_blondaGiRl

Bubite

Rate this topic

Recommended Posts

buna ! am si eu o problema..acum cateva luni mi-a aparut in zona pubiana o bubita,mica,din care s-au facut mai multe bubite mici la un loc.mi-am dat cu clotrimazol alifie,timp de o saptamana dar nu mi-a trecut,apoi mi-au aparut altele mai jos .am fost la ginecolog,si mi-a spus ca am vegetatii,si m-a trimis la dermatologie.am fost peste 3 zile,dar aproape nu se mai vedea nimic,imi disparusera..mi-a luat analize la sange,si au iesit bune.apoi la secretie..mi-a iesit si la aceasta ok..a spus ca nu am nimic,nu mi-a dat nici un tratament.acum cateva zile mi-au aparut iar,si acum iar nu se mai vede ca le am..cand imi apar ma ustura foarte tare..ce sa fie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Măi fătucă... dacă ești cumva din București și medicina alopată dă rateuri, e un cabinet de medicină naturistă/ayurveda la care s-a dus cea mai bună prietenă a mea pentru unele afecțiuni ginecologice si a ajutat destul de mult... consultația e cam 60 ron din c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heyyy! Pai nu stiu ce ar putea fii dar dupa descriere stiu k si o prietena a avut , si a trecut de la sine din cate am inteles s-a dat si cu un unguet akm ce sa zic depinde de corpul fiecaruia ... nu stiu mergi la alte cabineta ... :) ;) poate informatia lui sangemaru te ajuta ... Succes!! :) :stars: :) :yam:

Edited by Alinushk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×