Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
6Opium6

Turism cu trenul prin tara

Rate this topic

Recommended Posts

Pe mine m-ar interesa mai exact niste pareri ale celor care au facut ruta Bucuresti - Satu Mare sau invers :crazy: dar cum am observat ca nimeni nu a deschis inca un topic despre calatoria cu trenul prin tara minunilor ( superba Romanie... :yes: ) m-am gandit ca ar fi o idee buna sa incercam aici. Asadar , cei care a-ti mers cu trenul prin tara, povestiti-ne si noua cum a fost, daca aveti si poze , cu atat mai bine :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu sunt mare amatoare de asa ceva. Acum 2 ani am mers de la Roman pana la Timisoara cu trenul, aproape 16 oare, a fost superb! Sau cand mergeam pana la Bucuresti, vreo 6 ore! Mi-e dor de o calatorie din aceasta lunga cu trenul!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm, voi chiar va referiti la timpul petrecut in tren ? Si nu cumva la mersul de la obiectiv la obiectiv cu trenul, el fiind doar mijlocul de transport ?

ceva de genul: pleci cu trenul undeva, ajuns acolo vizitezi imprejurimile, ramai peste o noapte sau doua... apoi pleci cu trenul altundeva, vizitezi si pe acolo, ramai peste o noapte sau doua... si tot asa, chiar daca ai nevoie de minim 8-9 zile pentru asa tura, dar si vezi...

 

Edit: Bucuresti - Satu Mare si retur, are mereu intarziere de 60 pana la 90 de min

Edited by Interpus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×