Sari la conținut
Forum Roportal
Florin_07

Contract furnizare internet

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua,

 

Am un contract de furnizare servicii internet cu firms Airbites valabil inca un an.

In conditiile in care firma Airbites a fost preluata de catre RCS RDS acest contract mai este valabil ? (pe site-ul Airbites se spune ca RCS RDS a preluat toate drepturile si obligatiile contractuale.)

Va intreb daca vechiul contract cu Airbites mai este valabul pentru ca mi s-a spus ca trebuie sa semnez un alt contract cu noua firma (RCS RDS), evident la preturi mai mari decat in contractul pe care il aveam cu Airbites.

Mi s-a dat chiar termen de semnare pana pe 28 februarie spunandu-mi-se ca daca nu semnez cu RCS RDS vechiul contract va deveni inactiv.

 

Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Odata ce RCS/RDS a preluat reteaua Airbites ,trebuie sa optezi intre a accepta conditiile lor sau a renunta la serviciile pe care le oferea vechea firma si acum le ofera RCS/RDS.

Trebuie sa te hotarasti pana la 28 februarie pentru ca ti-au acordat termenul legal de 30 de zile.

Cum Airbites nu mai exista ca provider cel putin in zona ta,daca in contractul de vanzare cumparare intre ei si RCS/RDS nu scrie ca vor duce la capat vechile contracte ,atunci intra in actiune clauzele de reliziere ale contractului tau cu Airbites, unde probabil ca scrie ceva despre ce se intampla daca una din parti pierde calitatea contractuala.Este ca si cum tu te-ai muta in alt cartier sau oras.

La mine a fost la fel, in cazul preluarii C-zone de catre RCS/RDS.Doar ca C-zone imi furniza deja servicii RCS/RDS ,era doar un intermediar si preturile au ramas la fel,ba chiar am avut cateva clauze mai avantajoase.Oricum am semnat alt contract

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ideea e ca RDS a preluat contractul, deci se obliga sa respecte drepturile contractuale. Contractul se va derula pana la data stabilita, apoi intrerupe. DUpa aceasta data poti opta la incheierea unui nou contract cu RDS sau nu.

 

La mine au preluat contractul cu INJOY iar eu am fost foarte nemultumit pe aceasta tema. Asa ca nu am cedat pacalelilor lor (au trimis un pacalici la mine la usa sa le semnez un contract) si i-am obligat sa imi furnizeze internet conform contract in vigoare.

 

Dar dupa 3 luni (imi expira contractul in 3 luni) a trebuit sa iau netul lor de kkt...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum depinde cat de mare este dezavantajul intre cele doua contracte.

Legal ar trebui sa preia contractele vechi in termenii contractuali initiali ,dar tare imi este ca acele obligativitati de 2 ani priveau doar clientul, care trebuia sa stea in retea timp de 2 ani, pentru ca a primit ceva avantaje la semnatura.Asta nu inseamna ca proveiderul este obligat sa livreze timp de 2 ani.Pai daca inceteaza activitatea dintr-un motiv sau altul isi schimba profilul,da faliment sau mai stiu eu ce?

Daca in contractul dintre RCS/RDS si Airbites nu scrie clar ca se respecta toate clauzele contractelor Airbites,iar in contractul cu Airbites nu scrie clar ca si Airbites are obligatia de a furniza timp de 2 ani atunci RCS/RDS face ce vrea muschii ei.

Si daca clientul are dreptate ,ce face daca aia de la RCS/RDS sunt caposi si vor ca ei?Taie netul si pana te judeci cu ei, tot tre' sa iei de la altii poate mai dezavantajos.

La tine Fluturel nu si-au mai batut capul pentru ca erau doar 3 luni.Dar stii ceva,daca semnai cu ei cand au cerut ei si plateai 2 luni,dupa aia primeai 6 luni gratuit.Asa ca ai iesit in paguba.

Sa nu intelegeti ca tin parte RCS/RDS. Eu am avut meciuri mari cu C-zone si cu RCS/RDS am discutat ore in sir si stiu cum merge treaba.Pana la urma am cazut la pace undeva la mijloc.La mine a fost vorba de vreo 9 luni de gratuitate ,pentru ca eu cu C-zone aveam un contract de protocol.Am obtinut 6.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×