Sari la conținut
Forum Roportal
predator

World of Warcraft, oficial vs. private

Postări Recomandate

Stiti ca aceste servere functioneaza cu acordul tacit al Blizzard, nu ? :)

Candva am ajutat la functionarea unui server pirat, in vremurile vechi cand WoW abia aparuse. Cam ce sanse credeti ca are un server dintr-un apartament in fata unei companii care scoate lunar peste 1.100.000.000 (un miliard o suta de milioane) euro din abonamente ?

 

Sa ne aducem aminte: Warcraft 1, dar mai ales 2 ! Starcraft ! Diablo 1, apoi 2 ! Warcraft 3 ! Starcraft 2 (care nu are inca un suces fulimnant) si urmeaza Diablo 3.

 

Avand in vedere ca Blizzard are... nush cum sa zic, ceva gen bugetul unei tari mici la dispozitie, consider evident ca ei lasa serverele private sa existe tocmai pentru a-si populariza jocul. La un moment dat, satui de numarul mic de jucatori, de diversele bug-uri sau vraji care nu merg, de xp rate sau drop rate dubios, jucatorii de pe serverele pirat fac ca mine - accepta sa dea 50 ron lunar pentru o experienta de joc completa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indiferent ca Blizzard accepta servere private sau nu, ele nici nu se pot compara cu cele oficiale.

Sunt abonata si am caracterul main, b.elf paladin, plus inca 8 secundare, pe Earthen Ring - US (RP), in total 9 caractere din care 6 sunt de nivel 85. Abonamentul e putin sub $15 dar merita. N-am jucat niciodata pe server privat WoW. In schimb acum cativa ani eram pe Lineage 2 si pe langa imposibilitatea sa-ti poti creste la maxim un caracter singur, m-a deranjat stilul PVP. Imi place PVP, in prezent il practic regulat in WoW, zona Tol Barad, dar nu in mod de obsesie PVP, imi place sa fac si altele. Iar pe un server privat, cum era L2, nu alegeam eu ce sa fac. Degeaba porneam la farmat, era nevoie sa renunt si sa fac PVP absolut neorganizat si neasteptat pt ca asa au vrut altii, sa ma atace odata iesita din oras.

Am intrat aici sa vad ce mai e nou pt romani in WoW... pai nimic nou. Chiar ma sperie cat de nepretentiosi putem fi sa facem economie 15 dolari pe luna...

Nu exista altceva decat reclame si diferite discutii despre servere. Nimic despre stilul jocului, despre noutati, despre Cataclysm, despre patchul ce urmeaza, despre strategii, despre clase, specuri, instante, raiduri, ghilde... uimitor!

Fatza de Lineage, recunosc, in 2009 cand m-am abonat pe WoW, eram dezamagita de aceste "desene animate". Dar cum am inceput sa "cresc" si sa invat mai multe despre joc, azi pot spune, nu-mi pare rau, dimpotriva. E un joc complex, pt adulti, sa te saturi... nu prea ai cum, mereu apare ceva nou, ceva provocativ.

Mai deschideti-va orizontul, spun eu. 15$ cheltuiti pe discoteci, si multe alte fitze. Apoi joci pe server privat, daca e ON, daca nu esti cumva banat doar pt ca ai un caracter si la hoarda, cand restul sunt la alianta, si multe alte reguli ce-am citit pe site-urile acestor servere romanesti si m-au lasat masca... e dreptul lor pt ca ei platesc, cei care fac regulile astea absurde, dar ce sa faci in timpul liber cand vrei sa te relaxezi, daca platesti, o faci cum iti place tie.

Parerea mea.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor Vreau sa va prezint un servar de wow 4.0.6. care are 2 Realmuri este un servar bun c staf si mai si prietenosi care va ajuta.Primu Realm pe nume Our este instant 85 si la inceput ai free T11 si vicious dar poti face arene pt un Gear mai bun pe nume Cataclysmic.Al doilea Realm Memphis este un realm de LEvel up{incepi de la lvl 1-85} si cu 21 de vote points poti lua LVL 85 intrand in wow pe servar si este un Vendor {LIch King}[in Stormwind or Orgrimmar] este in Genul la freakz dar mult mai belea are rate 45x 30x kill 40x meserii.Veniti si priviti cu ochi vostri un nou servar pt nouoa Generatie 2012. pt detalyy contactati Dny_my19@yahoo.com sau Dimmu_forever@yahoo.com. Go on www.wowzzor.com :yahoo: :yahoo: :o: :o: :good: :good: :ok: :ok: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×