Sari la conținut
Forum Roportal
Homestranger

Acer 5101

Postări Recomandate

sa incep cu inceputul.

 

initial am crezut ca am luat un virus pt ca ceva mi-a " omorat " usb-urile. am inceput sa il scanez cu tot felul de antivirusi, pana cand in timpul unei scanari cu malware bytes s-a blocat si a trebuit sa restartez laptop-ul de la buton, aici a inceput alta smecherie, nu a mai vrut sa porneasca monitorul, si hardul, intr-un final am rezolvat asta. am reusit sa i reinstalez windows-ul, iar apoi nu au mai vrut sa imi functioneze touchpad'ul si usb'urile, am rezolvat touchpad'ul, dar nu reusesc sa fac usb'urile. si nu inteleg de ce.

 

Cine ma poate ajuta?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ai reinstalat toate driverele?

 

 

da, am uitat sa mentionez, usb'urile sunt instalate, windows'ul le vede instalate, dar cand bag mouse cu mufa usb se aprinde lumina la el, dar nu se intampla nimic, cand conectez telefonul la PC ( nokia e50, pe care il conectez si acasa la USB de o gramada de timp si merge ) se blocheaza sistemul si tre sa dau restart de la buton.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Posibil sa se fi stricat switch board-ul. Daca in BIOS usb-urile sunt pornite, in windows instalate si ele nu merg, pot fi defecte. Dute la service. SCOP stiu ca se ocupa de Acer.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Problema identica cu a ta am si eu la un acer 5101, dar la mine monitorul si hdd functioneaza, nu mai functioneaza touch, tastatura si usb-uri, are cineva vreo idee???

Editat de Ionutcatoiu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×