Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Homestranger

Acer 5101

Recommended Posts

sa incep cu inceputul.

 

initial am crezut ca am luat un virus pt ca ceva mi-a " omorat " usb-urile. am inceput sa il scanez cu tot felul de antivirusi, pana cand in timpul unei scanari cu malware bytes s-a blocat si a trebuit sa restartez laptop-ul de la buton, aici a inceput alta smecherie, nu a mai vrut sa porneasca monitorul, si hardul, intr-un final am rezolvat asta. am reusit sa i reinstalez windows-ul, iar apoi nu au mai vrut sa imi functioneze touchpad'ul si usb'urile, am rezolvat touchpad'ul, dar nu reusesc sa fac usb'urile. si nu inteleg de ce.

 

Cine ma poate ajuta?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ai reinstalat toate driverele?

 

 

da, am uitat sa mentionez, usb'urile sunt instalate, windows'ul le vede instalate, dar cand bag mouse cu mufa usb se aprinde lumina la el, dar nu se intampla nimic, cand conectez telefonul la PC ( nokia e50, pe care il conectez si acasa la USB de o gramada de timp si merge ) se blocheaza sistemul si tre sa dau restart de la buton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil sa se fi stricat switch board-ul. Daca in BIOS usb-urile sunt pornite, in windows instalate si ele nu merg, pot fi defecte. Dute la service. SCOP stiu ca se ocupa de Acer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Problema identica cu a ta am si eu la un acer 5101, dar la mine monitorul si hdd functioneaza, nu mai functioneaza touch, tastatura si usb-uri, are cineva vreo idee???

Edited by Ionutcatoiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×