Sari la conținut
Forum Roportal
Darianna

Cum i-a afectat criza economica mondiala pe romani, in 2009?

Postări Recomandate

Na, ca mi-a venit si mie randul sa am nevoie de voi in sesiunea asta. :roll:

 

Am de facut un proiect in baza unui sondaj de opinie. Mi-am ales ca tema criza, pentru ca e de actualitate si suntem, mai mult sau mai putin, afectati cu totii.

 

www.isondaje.ro/sondaj/206997437/

 

As aprecia daca nu ati posta aici mesaje de genul "am completat".

 

Exista numeroase topice pe forumul Roportal, despre acest subiect, insa putem discuta si aici, dar, de asemenea, as aprecia daca am face-o strict pe tema cum ne-a afectat criza pe noi, romanii, in anul care doar ce a trecut, am fost concediati, ne-a fost micsorat salariul, nu ne-am mai putut continua studiile, am redus cheltuielile lunare etc.

 

Multumesc anticipat pentru ajutor. :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:roll:

 

Aa am uitat sa va spun ca raspunsurile sunt strict confidentiale, singurele date mai personale pe care trebuie sa le dati fiind varsta, sexul, ultima scoala absolvita (nu cu detalii, ci doar daca sunt studii liceale, universitare etc.) si localitatea (dar doar pentru ca ma intereseaza, pentru interpretarea rezultatelor, daca respondentii provin din zona urbana sau din zona rurala).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine m-a afectat foarte tare...La inceputul anului 2009 am renuntat la serviciu ( unde din f. multe puncte de vedere imi era bine ) si mi-am deschis propria firma ....Nu stiam ce va veni ...... Au fost persoane, cum ar fi tatal meu care m-au avertizat dar nu am ascultat , imi crescusera aripi .... In primele 2-3 luni a mers binisor si dupa aceea din ce in ce mai greu ... Bine ca nu m-am aruncat la un rulaj prea mare , asa incat in august am suspendat activitatea firmei ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×