Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Darianna

Cum i-a afectat criza economica mondiala pe romani, in 2009?

Recommended Posts

Na, ca mi-a venit si mie randul sa am nevoie de voi in sesiunea asta. :roll:

 

Am de facut un proiect in baza unui sondaj de opinie. Mi-am ales ca tema criza, pentru ca e de actualitate si suntem, mai mult sau mai putin, afectati cu totii.

 

www.isondaje.ro/sondaj/206997437/

 

As aprecia daca nu ati posta aici mesaje de genul "am completat".

 

Exista numeroase topice pe forumul Roportal, despre acest subiect, insa putem discuta si aici, dar, de asemenea, as aprecia daca am face-o strict pe tema cum ne-a afectat criza pe noi, romanii, in anul care doar ce a trecut, am fost concediati, ne-a fost micsorat salariul, nu ne-am mai putut continua studiile, am redus cheltuielile lunare etc.

 

Multumesc anticipat pentru ajutor. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

:roll:

 

Aa am uitat sa va spun ca raspunsurile sunt strict confidentiale, singurele date mai personale pe care trebuie sa le dati fiind varsta, sexul, ultima scoala absolvita (nu cu detalii, ci doar daca sunt studii liceale, universitare etc.) si localitatea (dar doar pentru ca ma intereseaza, pentru interpretarea rezultatelor, daca respondentii provin din zona urbana sau din zona rurala).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine m-a afectat foarte tare...La inceputul anului 2009 am renuntat la serviciu ( unde din f. multe puncte de vedere imi era bine ) si mi-am deschis propria firma ....Nu stiam ce va veni ...... Au fost persoane, cum ar fi tatal meu care m-au avertizat dar nu am ascultat , imi crescusera aripi .... In primele 2-3 luni a mers binisor si dupa aceea din ce in ce mai greu ... Bine ca nu m-am aruncat la un rulaj prea mare , asa incat in august am suspendat activitatea firmei ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×