Sari la conținut
Forum Roportal
Aovidiu2000 276275

Amenzi abuzive date de politia comunitara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ieri (4 ian. 2010), am avut neplacuta surpriza sa gasesc pe hartia de instiintare pentru impozitului pe 2010 si o suma considerabila pentru amenzi restante pe 2009.

Azi am fost la directia taxe si impozite Bucuresti Sector 2 sa ma lamuresc, si am ramas socat sa constat ca am 5 amenzi date de politia comunitara. Am cerut sa vad procesele verbale de amenda cu ochii mei, caci nu-mi venea sa cred atat timp cat eu nu am primit nici un fel de act de la politia comunitara pe 2009.

Toate PV-urile amenzilor comunitare priveau parcarea pe spatiul verde - adica pe fasia de noroi de linga trotuarul din fata blocului unde stationeaza uneori 2 roti ale masinilor locatarilor.

Cele 5 amenzi sunt: o amenda in feb. 09, 2 in martie 09, si alte 2 in doua zile consecutive din aprilie 09. Suma totala 650 RON.

 

Fiecare PV de amenda este dublata de alt PV care spune ca deoarece amenda nu mi-a fost inmanata prin posta (scrisoare recomandata), atunci 2 agenti de la comunitara au venit la mine acasa si mi-au afisat pe usa PV-ul de amenda. Diferenta dintre PV-ul de amneda si PV-ul de afisare este de aproape 1 luna. Imi aduc aminte ca am fost de cateva ori la posta dupa niste avize de recomandate, dar prea tarziu, caci plecasera inapoi in retur.

 

Ceea ce ma revolta este MINCIUNA din PV-urile (de afisare) unde se afirma ca s-au lipit pe usa mea amenzile. NU a fost lipit nici un PV de amenda pe usa apartamentului meu in anul 2009. Am copil mic si este tot timpul cineva acasa, si ar fi deschis cineva daca cei care semneaza pe PV-ul de afisare ca au lipit amenzile pe usa mea, ar fi batut la usa apartamentului. Nu incape in indoilala ca aceste PV-uri sunt facute in birou fara deplasare pe teren.

 

Ce pot face in acest caz? Ma simt total neindreptatit si neputincios in acelasi timp in fata ABUZULUI celor de la politia comunitara sector 2.

 

Cum sa demonstrez eu ca politistii comunitari care au semnat PV de afisare MINT, si de fapt nu a fost afisat nici un PV pe usa apartamentului meu in anul 2009?

 

Cui sa ma adresez? As vrea sa pot plati cel putin jumatate din pretul minim asa cum se pocedeaza cand primesti in mod normal o amenda in 48h. Dar cum sa fac acum dupa ce a trcut asa mult timp de la FALSELE PV-uri de afisare?

 

Orice sfat e binevenit.

Editat de Aovidiu2000 276275

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu prea mai ai multe de facut.

 

incearca asa: compune o sesizare/ plangere, in care povestesti foarte succint si concret ce si cum ai patit.

 

pune povestirea ta cronologic, pe pncte si paragrafe, sa fie usor de citit si de inteles. e vorba totusi de politie... :) :>

 

in coltu din stanga sus scrii "catre politia comunitara.........."

 

semnezi, datezi, atasezi copii xerox dupa actele doveditoare si ori depui plangerea la ei la sediu, caz in care TREBUIE sa ai un al doilea exemplar pe care nenea de serviciu ti-l va semna sau trimiti prin posta recomandat, cu confirmare de primire.

 

ei sunt obligati sa clarifice plangerea ta in 30 de zile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Orice sfat e binevenit.

Repede un avocat, si incerci o actiune in justitie. Desi e posibil sa se fi prescris termenul.

Dar, cu siguranta PV-urile sunt lovite de nulitate absoluta pe motiv de nerespectare a procedurii.

Iar pe viitor, baga la cap. Orice amenda contestata in instanta imediat, si cat mai repede.

Altfel esti bun de plata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×