Sari la conținut
Forum Roportal
whosyourdady

Gala desenatori 2009: aici nominalizati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Din motive de timp, n-am apucat sa postez nominalizarile finale pana acum, dar o voi face azi sau maine cel tarziu.

Anul 2009 a fost un (alt) an prolific pe desenatori.ro; si evident ca lista finala omite destule desene reusite si desenatori talentati si sarguinciosi. Cu toate acestea, veti avea de unde alege...

 

Cat despre obiectivitate si "jurizare", singurul lucru cerut a fost acela de a nu nominaliza desene proprii. In rest, fiecare utilizator ce s-a incumetat sa-si trimita o lista cu nominalizari a propus dupa cum a crezut de cuviinta (desene facute cu talent, munca si pasiune, desenatori ce meritau pomeniti sau pur si simplu desene ce i-au lasat cu gura cascata pe nominalizatori).

Poate repet, dar acest top nu reprezinta nimic oficial, batut in cuie, definitiv. Este doar o modalitate de a trece in revista unele din cele mai bune desene ale anului trecut. Ca nu se regasesc toate printre acestea, ca va fi si un castigator...sunt aspecte nefaste, intr-o oarecare masura.

Scopul era (cum bine zicea cimmaron) sa mai dezmortim umpic site-ul, lucru ce, dupa parerea mea, s-a reusit intr-o oarecare masura.

 

Cu totii avem preferinte, pareri si gusturi diferite, dar eu imi doresc ca votul final sa fie pe placul tuturor; daca nu, cel putin undeva pe-acolo.

Cat despre cele spuse anterior, aveti dreptate dar era bine daca si traduceati ca nu toti cunosc limba rusa :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×