Sari la conținut
Forum Roportal
Dragos.

Marirea penisului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu stiu cum ati reusit voi sa mai adaugati cativa cm penisului vostru, dar stiu sigur ca pe min em-a ajutat Xtrasize. Produsul asta chiar e bun la asa ceva! Ce bine ca au ajuns si in Romania pastilele astea. Fara sa ma laud in 3 luni am mai pus penisului meu 2,5 cm! Sunt superincantat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai totusi cred ca si marirea aia se face pana la o anumita limita(2-3 cm max), si pe urma poti sa faci orice ca nu prea mai creste.

Poate doar cu metoda Parazitii:"sa-ti tatuezi pe ea, una mai mare":) Asa da!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea e de glumit cu problema asta. In momentul in care te trezesti ca partenera iti spune ca e nemultumita de dimensiune, s-ar putea sa-ti piara cheful de glumit. Faptul ca unii sunt mai dotati e pura intamplare anatomica::), asa ca daca ai probleme de ce sa nu incerci sa-ti rezolvi problema!

Numa bine!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea e de glumit cu problema asta. In momentul in care te trezesti ca partenera iti spune ca e nemultumita de dimensiune, s-ar putea sa-ti piara cheful de glumit. Faptul ca unii sunt mai dotati e pura intamplare anatomica:smile.png, asa ca daca ai probleme de ce sa nu incerci sa-ti rezolvi problema!

 

 

Daca ii spui partenerei tale ca esti nemultumit de sanii ei, te astepti ca ea sa isi puna silicoane?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Punct ochit ... dar s-ar putea sa ramana singur cavalerul ca silicoanele nu le vrea oricine, mai ales una nemaritata care vrea si copiii in viitor. Ca-mi aduc aminte, cu siliconare nu se poate rezolva si marirea penisului??? ... intreb doar ca e bun la multe acest material prietenos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca o sa-si puna silicoane, daca ii zic ca are sanii mici dar cred ca se gandeste ca ar fi fain daca ar avea sanii mai mari. Si atunci o sa se gandasca cum sa faca ca sa-i mai mareasca. Probabil o sa recurga la tot felul de trucuri ca sa mascheze dimensiunea mica a sanilor. Dar la penis nu prea vad cum poti sa maschezi. Si tocmai de asta cauti o alternativa sa mai repari ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tare ideea cu marirea penisului si fac pariu ca un barbat a venit cu asta in practica. Sanatos vorbind tre' sa fi bolnav sa vrei asa ceva. Sunt un foarte mare admirator de stand up comedy asa ca il stiu pe Russel Peters, un indian care are un bid despre marimea pesinului. Am sa incerc a-l scurta aici chiar daca tre' sa il decapitez in ce priveste umorul. Omul spune ca indianul este un tip inteligent de care dumnezeu si-a batut joc dandu-i un corp paros intr-o clima calda dar si un penis mic intr-o lume in care femeia se naste sub zodia erotismului. Acelasi R.P. nascut in Canada vine peste vreo doi ani si face un show ca si continuare in care spune ca a descoperit o singura natie in care puterea barbatului ca si stamina - rezistenta pentru femeile de la noi mai putin citite - care se apropie de cea a indienilor. Asadar el ajunge la concluzia ca indienii sunt pacaliti de dumnezeu care le da un creier urias si o p... mica dar acel creier ii ajuta sa traiasca sanatos astfel incat in pat au performante foarte bune. E foarte elaborata gluma lui Russel insa e si foarte interesanta intrucat face apel si la indreptarea atentiei catre India si China tarile cele mai populate si totodata cu cea mai mica media a marimii penisului. Continua Peters, in alt show, si spune ca un penis mic rezida mereu intr-o mai mare dedicare a barbatului in perpetuarea speciei - aduce incontestabila dovada care arata ca India si China - in ordinea asta mai nou - sunt tarile cu cea mai mare populatie.

 

Revenind la R.P., el declara ca la 1.80 are un penis de 14cm - asta intr-un show al lui Charlie Sheen - . Nu stiu daca Russel are cu adevarat un penis de 14 cm insa nu vad de ce ar minti.

 

Concluzia? Nu stiu...daca te incadrezi in normal de ce ai vrea mai mult? Rousseau ajunsese sa nu dea din cur pentru ca asta presupunea efort din partea lui. Mi se pare genial.

 

Astept parerile femeilor despre Russel si al lui penis de 14cm. Cat v-ar ajuta acel penis si cat ar compensa succesul lui faptul ca are un penis mic?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×