Sari la conținut
Forum Roportal
Andy88

Mişcarea Creativităţii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Miscarea Creativitatii

 

1. Creativitatea este o religie rasială, al cărei scop este de prim-supravieţuire, extinderea şi progresul rasei albe.

2. Organizaţia noastră este cunoscută sub numele de Biserica Mondială a Creatorului (Mişcarea Creativitatii). Miscarile noastre si filozofiile religioase sunt numite CREATIVITATE, precum şi membri ai bisericii noastre sunt numiti creatori.

3.. Fiecare problemă, religiosa, filosofic, politica sau rasiala, este văzuta prin ochii omului alb, şi exclusiv din punctul de vedere al rasei albe .

 

Noi credem ca rasa alba este cea mai pretioasa creatie a naturii.Vrem sa asiguram paza si puritatatea rasei noastre.Modernizarea generatiilor viitoare este responsabilitatea si datoria noastra cea mai sacra.

Cele patru sloganuri de baza sunt: o minte sanatoasa intr-un corp sanatos intr-o societate sanatoasa intr-un mediu sanatos.

Regula noastra de aur este:Ce este bun pentru rasa alba este cea mai mare virtute,ceea ce este rau pentru rasa alba este pacatul suprem.

Un studiu aprofundat asupra istoriei ne- convins ca evreii,cu talmudul lor odios si religia iudaica reprezinta cele mai mari pericole.Acestia controleaza si manipuleaza finantele,mass media si guvernele din lume.Obiectivul si datoria noastra este de a inlatura acesti oameni,si sa permitem rasei albe sa preia din nou controlul asupra destinului.

 

 

 

Vrem sa curatam teritoriile noastre proprii scapand de evrei,negrii si metisi.Trebuie sa ii trimitem in habitatul lor original.Incepand cu USA,apoi ajutam si celelalte tari cu populatie alba prevenind amestecarea raselor.

 

O arma destul de puternica creata de evrei care ajuta la amestecarea rasei este crestinismul. Nascocit in scopul distrugerii rasei albe.Obiectivul nostru este inlaturarea crestinismului inlocuindu-l cu o religie rasiala sanatoasa care sa ne dea incredere in fortele noastre.

In procesul de salvare al rasei albe ,trebuie schimbata mentalitatea si gandirea albilor. Dupa ce am realizat acest lucru,procesul de alungare a nonalbilor va fi relativ usor. Ceva in genul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmmm....oare evreii nu sunt tot albi? :cheer: Dar despre rusi ce parere ai...? Nu sunt albi si ei...? Dar despre romani, despre care sugerai ca traiesc in cacat? Oare de ce rasa apartin, majoritatea?

Da, inteleg, locuiesti in SUA. Acum se explica totul. :cheer:

Editat de Zero.Taiat.In.Patru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa zicem ca reusiti. Am si eu o intrebare, un exercitiu de imaginatie. Concentreaza-te:

 

Cand va trece un om mai intunecat la culoare pe strada, va avea nevoie de dovezi cum ca a fost la solar sau la plaja, sau il va salta politia direct pe motiv ca poate fi mixed-race? Va exista in fiecare sectie de politie un panou cu nuante recunoscute de bronz ale albilor, ca sa nu existe indoiala ca sunt albi si au "sangele nepoluat?"

 

:cheer: Nu-mi raspunde - desi mai mult ca sigur o vei face. La asa topic, asa dezbatere. Te-as insulta, dar m-ai facut sa rad, prin imaginarea acestui mic scenariu. Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Miscarea Creativitatii

....

2. Organizaţia noastră este cunoscută sub numele de Biserica Mondială a Creatorului (Mişcarea Creativitatii).

Miscarea Creativitatii este o "religie" ateista

....

 

Urmeaza alte informatii maine....

 

 

Ca ateu ma simt jignita de faptul ca numesti ateismul o religie, daca ai fi cu adevarat ateu ai intelege ca ateismul nu este o religie, cum esti numai un mic rasist normal ca e dificil sa intelegi ca exista si negrii atei!

 

Daca ai fi spus ca esti Pastafarian m-as fi amuzat pt ca inteleg ideea crearii unei false religii pt a contracara introducerea studiului ID in scoli, asa ai vorbit, ai improscat cu noroi si nu ai spus nimic nou. Exista deja destule miscari radicale de dreapta si nu observ ca ar face mare branza.

 

Orice om cu ceva creier nu poate decat sa se amuze de platforma voastra ideologica... asa ca din partea mea poti continua linistit cu ineptiile, spre amuzamentul general.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Somnul ratiunii naste monstrii" asemenea miscarii voastre ! Sa aveti parte de ceea ce doriti celor care nu sunt/ nu gandesc ca voi :cheer:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Orice post cu continut politic, etnic sau rasist extrem, pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.

Topic inchis.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×