Love4weed 0 Report post Posted December 12, 2009 Am si eu o problema. Mi-am formatat Pc-ul si am constatat ca nu imi merge sunetul asta dupa ce am instalat toate driverele. Pana la urma am zis hai sa imi instalez Windows 7 ca poate mi-o gasi el drivere. Tot nu merge si nu stiu ce sa fac. Placa nu e arsa ( adica boxele sunt aprine si cand le bag se aude paraitu ala ). Daca are cineva vreo idee ce sa fac. Share this post Link to post Share on other sites
Gabystelistu95 1 Report post Posted December 12, 2009 poate nu o fi compatibil cu Windows 7, ce placa de sunet ai? Share this post Link to post Share on other sites
Love4weed 0 Report post Posted December 12, 2009 poate nu o fi compatibil cu Windows 7, ce placa de sunet ai? crede-ma ca nu mai stiu la device manager scire Multimedia audio controler......??? poate nu o fi compatibil cu Windows 7, ce placa de sunet ai? Processor: AMD Sempron Processor 3200+, ~1.8GHz Memory: 1536MB RAM Available OS Memory: 1534MB RAM Page File: 690MB used, 2378MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found asta e calculatoru Share this post Link to post Share on other sites
Floricelflorice 0 Report post Posted December 29, 2009 (edited) Salut, Cel mai bine fa un print screen la device manager si ataseaza-ne o poza, si cu siguranta se va rezolva problema. Edited December 29, 2009 by Darianna sters spam Share this post Link to post Share on other sites
ady_h 0 Report post Posted December 29, 2009 casa afli ce placa de sunet ai foloseste astra32 dupa aia intra la ei pe site si descarcal de acolo driverul si cred ca o sa mearga Share this post Link to post Share on other sites
Gabystelistu95 1 Report post Posted December 29, 2009 (edited) casa afli ce placa de sunet ai foloseste astra32 dupa aia intra la ei pe site si descarcal de acolo driverul si cred ca o sa mearga programul ASTRA32 nici macar nu e gratis, mai bine foloseste AIDA32 ca sa afli ce placa de sunet ai si este gratis Edited December 29, 2009 by Gabystelistu95 Share this post Link to post Share on other sites
ady_h 0 Report post Posted December 30, 2009 nush de unde tia venit ca nu egratis dar eu lam gasit gratis cu un search pe google Share this post Link to post Share on other sites
Gabystelistu95 1 Report post Posted December 31, 2009 (edited) uita-te AICI, e gratis de descarcat si incercat, dar trebuie sa il cumperi pentru ca are licenta Edited December 31, 2009 by Gabystelistu95 Share this post Link to post Share on other sites
Viorel72 1 Report post Posted January 3, 2010 Am si eu o problema. Mi-am formatat Pc-ul si am constatat ca nu imi merge sunetul asta dupa ce am instalat toate driverele. Pana la urma am zis hai sa imi instalez Windows 7 ca poate mi-o gasi el drivere. Tot nu merge si nu stiu ce sa fac. Placa nu e arsa ( adica boxele sunt aprine si cand le bag se aude paraitu ala ). Daca are cineva vreo idee ce sa fac. ia de pe net un Adobe Flash Player 10 si cred eu ca se rezolva Share this post Link to post Share on other sites
Piratull 0 Report post Posted January 5, 2010 Incearca EVEREST http://www.lavalys.com/ ia una din cele doua versiuni, instaleaza-l,ii dai periaoda de proba,mergi pe computer-summary si apoi fa un print screen la pagina deschisa sau scrie cum se numeste in meniul multimedia de pe aceasi pagina audio adapter. Share this post Link to post Share on other sites