Sari la conținut
Forum Roportal
Buble

Simptome de femeie insarcinata

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De ceva timp ma simt foarte ciudat....am burta foarte umflata, ca si cum as fi insarcinata si uneori simt efectiv cum imi creste...la inceput am avut si dureri in zona uterului si de spate si aveam senzatii de voma, eram , si inca sunt, fara pofta de mancare...menstruatia de 2 luni m-a tinut doar 2 zile si inainte ma tinea 5 zile....am fost la ginecolog si mi-a zis ca ar putea fi o infectie urinara si am facut un control in urma caruia mi-a dat tratament...dupa ce am terminat tratamentul m-am simtit bine...o saptamana...acum iar a inceput...si nu stiu ce sa cred...am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negativ...asta fiind prin noiembrie dupa ce am inceput sa ma simt asa....acum nu mai am dureri, doar de spate, uneori....ginecologul mi-a excplus oarecum ideea ca as fi insarcinata dar mi-e greu sa cred asta ca ma simt ca si cum as fi....se poate sa ai simptome atat de marunte (in afara de faptul ca am burta f umflata care imi creeaza un discomfort foarte mare)? me refer la faptul ca am senzatiile astea de voma, pe care le am in mare seara, nu dimineatza....se poate chiar sa treci peste 2 luni de sarcina fara sa simti nimic? spun 2 luni pentru ca de o luna si ceva nu am mai avut contact sexual si oricum inainte cand am avut a fost protejat si fara niciun incident...

Si eu acum din decembrie am inceput sa iau anticonceptionale....se poate sa influenteze rezultatul unui test de sarcina acest fapt?

se poate ca un simptom al infectiei urinare sau nisip la rinichi sa fie faptul ca te umfli in burta aratand ca o femeie insarcinata?

va rog sa incercat sa ma lamuriti

va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca testele de sarcina au aratat ca nu esti, atunci nu esti. Pentru siguranta ta, ai mai putea repeta unul, in caz ca pe primele le-ai facut prea devreme.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am mai facut unul azi dimineata si a iesit tot negativ... astept rezultatele de la urocultura si apoi astept sa imi vina menstrutaia...cam atat pot sa mai fac :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
.cam atat pot sa mai fac :roll:

 

un ecograf, niste analize la sange, ceva mai amanuntit?

chiar daca ai fi fost gravida, nu ti s-ar fi umflat abdomenu asa de tare cum zici, nici durerile de spate n-ar fi fost asa puternice.

io una zic ca TREBUIE sa-ti faci un control foarte serios la rinichi. si unul general, dar in special la organele a caror dereglare determina acumularea de lichid in abdomen.

eu in locul tau as face controale foarte severe, foarte urgent.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×