Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Predictii despre viitorul omenirii

Postări Recomandate

Isaac Newton a prezis când vine sfârșitul lumii. Data e mai aproape decât ne-am fi gândit: A notat-o într-o scrisoare ...

"Sir Isaac Newton sublinia că nu ar fi o „Apocalipsă” a morții, ci întoarcerea Mântuitorului, care va domni timp de un mileniu, iar poporul evreu va stabili „o Împărăție înfloritoare și veșnică” în Israel. Stephen D. Snobelen, expert în Newton, susține că este o mare surpriză să afle că Newton a fost un om religios, având în vedere că s-a bazat pe profeția biblică."

*Deci evreii o sa ne mantuiasca/manipuleaza pe cei care mai sint in viata la acea data si asta ar fi predicted de marele Newton, parca si el a fost evreu???    Asta este un nou mesaj OMENIRII de nu se stie unde scormonit si de cine, dar NU cred ca acel savant s-a ocupat de mantuiri si alte mangaieri religioase aplicat pe oameni cu palma!!!   Populatia evreiasca nu scade la numar doar la alte neamuri sau cum este si asta mantuit/manipulat???   Prea totul se joaca pe mana lor, astept si alte predictii mai fanteziste nu citate din biblie.

Bunica-mi spunea ca pe ei ii speriau in 1890 si pe acolo, ca cerul va fi plin de pasari mari din metale si sarme multe tot in cer ca soarele nu va mai incalzi planeta, carute fara cai o sa alerge de nebuni si multa lume va muri de chimicale dar nu mai tin minte cu ce cuvant s-a exprimat.   Asa era prezentat viitorul mecanizat si modernizat, masini, avioane, curent electric si alte sarme pe cer care vor distruge omenirea, acum vine Sir Newton cu noutati sa ne speriem de "întoarcerea Mântuitorului, care va domni timp de un mileniu" ... va trai el atat de mult???*

https://www.playsport.ro/isaac-newton-a-prezis-cand-vine-sfarsitul-lumii-data-e-mai-aproape-decat-ne-am-fi-gandit-a-notat-o-intr-o-scrisoare-271366?utm_source=EVZ&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mah, voi nu recititi poastarile mai vechi?

dau eu un ex

octav.c

Posted December 18, 2009

 

Bombe cad 10 pe zi, in fiecare zi. SI cad din ziua in care au fost inventate.

Obuze, mine si grenade explodeaza cate 100 pentru fiecare minut de cand au fost inventate.

Cartuse sunt trase de om inspre om, cate 1000 pentru fiecare secunda de cand au fost inventate...

Nu, mai curand cred in teoria virusului pandemic ajuns la cei fara putere, corelat cu intoarcerea capului a celor ce au puterea (vaccinul).

Dar nu am sa cred niciodata ca acest ucigas este unul platit, ci doar asteptat...

 

Am in minte imaginea barcilor pline cu supravietuitorii tragediei Titanicului, ce se departeaza intorcand spatele celor ce se ineaca din ratiunea ca, daca s-ar intoarce, s-ar scufunda cu totii...

 

stimate user, daca mai activezi...ai avut dreptate!

in 2023 exista vaccin (asteptat) inca din 2020

in 2023 exista oameni care intorc spatele altora pe motiv ca nu-s vaccinati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Previzinea Prințesei Diana se adeverește

"Cercetătorii sunt de părere că profeția se va adeveri, pentru că deja există semne că monarhia se duce de râpă. Specialiștii spun că monarhia este în acest moment o „relicvă a trecutului” și oamenii deja nu se mai identifică cu ea.

De altfel, sunt tot mai multe semne că viața Regelui se va schimba și este pusă în pericol de când a ajuns în atenția publicului. De curând, un individ dubios a atacat la Palatul Buckingham, speranța că îi va putea face rău Majestății Sale.

Cu doar câteva zile înainte de petrecerea de încoronare, un desen obscen a apărut peste noapte pe iarba din fața luxosului Royal Crescent din Bath.  Este un obiectiv extrem de important pentru regalitate, motiv pentru care se fac cercetări pentru a fi descoperit vinovatul."

https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/profetia-printesei-diana-despre-viata-regelui-2264413.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×