Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Se pot numi acestia oameni?

  

15 membri au votat

  1. 1. Se pot numi acestia oameni?

    • DA
      2
    • NU
      3


Postări Recomandate

In urma argumentului dintre mine si GaGa (aka Burqa...aka HabibaXXX...aka...AndreeaBD) pe topicul Romania ma trezesc cu acest mesaj pe blogul meu.Mesaj lasat de dumneaei sau dumnealui(dracul mai stie).Daca am crezut pana acum ca am auzit tot in viata se pare ca m-am inselat amarnic.Numiti-ma naiva poate pentru ca nu am crezut cu adevarat ca asa persoane exista,daca astea se pot numi persoane.Mi-am spus mereu ca nu e dracul chiar atat de negru.Uite ca este.

Stim cu totii ca unii dintre noi o mai luam pe aratura verbal cand se incing spiritele (cu mine in frunte,ma nominalizez prima cu temperament si fitil scurt) dar deja mesajul de mai jos eu nu il mai consider vorbarie la nervi ci malitie in toata regula.Suflet negru si totala lipsa de omenie si caracter.

Pe mine ma stiti in oarecare masura din interactiile noastre de pe forum.Opiniile or fi precis impartite.Acum poate o sa stiti si cu ce fel de "om" discutati cand interactionati cu userul GaGa.Oricat de nervos ar fi un om,oricat de aprins ar fi argumentul si oricat ar dispretui cineva o alta persoana,totusi consider ca unele lucruri sunt taboo chiar si in aruncatul cu mocirla unii in altii.

Pur si simplu nu am cuvinte.Si de ce spun asta? Pentru ca sunt absolut convinsa ca aceste cuvinte nu au iesit la nervi.Dimpotriva individa/ul pare a avea fun si multa satisfactie in micul ei speech si golul este sa umileasca,batjocoreasca si raneasca persoana careia i se adreseaza. Nu ca m-ar fi ranit...ar vrea ea...:cheer:

Mai mult ca sigur ca acest topic va fi inchis imediat.Sper ca are macar cineva sansa sa-l citeasca inainte de a dispare.

New comment on your post #12 "Most common questions I get asked as a muslim woman"

Author : ANDREEA

 

URL : http://FUCK-STUPID-MUSLIMS.COM

Whois :...........

Comment:

Oh la la, da' tampita mai esti handicapato...ai primit 3 raporturi pt. jigniri si off-topic, si mie aici

 

cine o sa-mi dea suspend ??? Ma-ta aia grasa care te-o fatat ??? Hahaha...

 

Am sa dau link la blogul tau lui Trabant, Megara si inca cativa 'amici' vechi de-ai tai...ce party o sa facem aici, hahahahahaha !!!

 

Proasta mai mare ca tine nu exista, crede-ma, deja te cunosc de mai bine de 1 an...nu cred ca esti in toate facultatile

 

mentale femeie, ar trebui sa consulti un specialist, da' REPEDE !!! O fi avand legatura cu religia ta stupida,

 

sau etnia ta de origine, care e de mare SHIT !!!

 

Now, FUCK OFF you stupid muslim CUNT buna de nimic...sigur barbatuto ti-a TAIAT MANA JOS

 

pt. ca nu te-ai subordonat lui...ce bagi povesti cu accident...LOL, vezi ca daca nu te cumintesti,

 

o sa-ti mai taie si cealalta mana !!! HAHAAHA,

 

cu ce o sa mai tastezi la forum si pe blog ??? LOOOL, cu picioarele ale puturoase ???

 

Incepe dansa cu atacuri personale pe forum de genul "te bate barbatatu in fiecare zi da nu vrei sa recunosti pe aici,te pune sa porti cearsaf si masca pe ochi...las ca stim noi"......."eu nu conduc beata la volan sa intru in pom ca unele :jester: ca de aia n-ai mana"

 

dupa care e firesc ca m-am enervat si i-am retaliat cateva raspunsuri dure dupa care tot ea are tupeul sa-mi dea raport pt jigniri dupa care EU iau warn iar dansa nimic.

 

Cred ca ar fi timpul sa-mi schimb nick-ul aici in HANDICAPATA :jester: Voi ce ziceti?

Editat de bydy
Scos E-mail si IP.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aveam impresia ca se potolise si ca deschidea topice intrucatva neutre. Trebuie sa aiba un mare gol in viata daca e in stare sa vorbeasca asa, de toata mila si sila. N-ai ce sa faci, oameni din astia sunt destui. Adica pardon, taratoare care ies noaptea din vizuina lor sub protectia anonimatului. Noroc cu whois, ca mai reduce din anonimatul unor asemenea creepy crawlies.

Sper sa te calmezi si sa nu-i dai mai multa atentie pe viitor decat merita. Un individ care e in stare sa incerce sa loveasca in altii cu lucruri de genul asta nu va ajunge niciodata departe, deja dupa ce i-a fost aratat caracterul scarbos, nu mai exista cale de intoarcere. Parerea mea, analizand cum se exprma, e ca nu e femeie. Mai degraba vad un gay adresandu-se cu "girl" in stanga si in dreapta, cu o aitudine voit frivola. Dar nu se stie niciodata.

Editat de Zero.Taiat.In.Patru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

garbirt, tata, pa unii ca astia tre sa-i banati voi. naema este hartuita in mod sistematic de asest user. ce nu se inelege?

 

da` va ocupati de fel de fel de nimicuri.... :jester:

 

am votat nu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca apar si "amicii" cei vechi din promisiunea ei...acolea la mine pe blog si daca mai ramane deschis topicul poate o sa va tin la curent cu paranghelia ce or sa-mi faca acolo.Sunt curioasa sa vad imi fac blogul muci? :jester:

Trabantul (moderator de pe SP) are si el cativa piticei pusi pe mine.Nu de mult, anul trecut ma "onora" in fiecare zi cu prezenta pe la pagina de profil de aici,sa ma intrebe daca mi-am baut portia zilnica de pipi de camila.

 

garbirt, tata, pa unii ca astia tre sa-i banati voi.

A fost banata pe 2 conturi deja.

 

Si sa nu uit,in caz ca autenticitatea postului citat de mine mai sus este pusa la indoiala.Nu as vrea sa ma acuze nimeni ca am fabricat eu acel mesaj.Deci:

 

post-3883-1259502841_thumb.jpg

 

Se spune sa nu doresti la nimeni rau,dar sincer cred ca oameni din astia merita sa ajunga in situatii asemanatoare cu a celora pe care-i batjocoresc si poate doar atunci vor realiza gravitatea a cea ce spun.Niciodata nu se stie in viata ce poate pati omul.Poate vor ajunge si ei in aceiasi instanta in care altii ai vor face terci fara nici un dram de rusine sau sentiment.

Oare cu ce are deaface,cu educatia primita de la parinti,cu probleme mentale,personalitate antisociala,salbaticie,lipsa de empatie,void de emotii umane de baza? Nu pot pricepe.

Editat de Darianna

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
caz in care noi cu ce te ajutam? :jester:

Nu advochez pentru banarea ei Rodicka.Mie personal nu mi-ar servi acest lucru la nimic.Daca nu este ea vor fi altii.Unde cade unul dau samantza doi.Si te asigur ca ma gaseste ea pe internet.A facut-o si in trecut.Are timp si interes sa caute site-uri unde sunt inregistrata si sa ma hartuiasca acolo.Eu imi mentin aceleasi nick-uri si nu am decat vreo doua trei pe care le cunoaste.

Anul trecut umbla pe Softpedia sub nick-ul meu de pe Roportal si-mi copia din mesaje de aici pe care le posta acolo pretinzand ca ea e Naeema de pe Ropo.

Eu nu mai intram de mai bine de 1 an pe acolo pt ca aveam ban si intr-o zi ma trezesc cu niste useri de acolo care au venit aici sa ma faca cu ou si cu otet pt ca chipurile m-am clonat din nou si fac eu taraboi acolo si injur,etc.Intru ca vizitator sa vaz despre ce e vorba si-mi vad mesaje de ale mele de aici postate acolo si chestii personale la fel.De exemplu o intreba lumea "mai esti in Toronto Naeema?" si ea le spunea ca e prin Dubai sau mai stiu eu pe unde.Ce povesteam eu pe aici ea povestea acolo pretinzand ca e eu.Cine stie ce altceva o mai fi spus.

 

Am ramas in soc cand am aflat de toata chestia.

Editat de ___________________

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Oare cu ce are deaface,cu educatia primita de la parinti,cu probleme mentale,personalitate antisociala,salbaticie,lipsa de empatie,void de emotii umane de baza? Nu pot pricepe.

 

Cred ca o combinatie de toate astea. Am citit adineauri schimbul vostru de replici de azi. Cred ca nici un parinte nu isi educa in asa hal copilul, sau nu cu intentie, sa fie lipsit de orice urma de bun simt, jena, emaptie etc. E drept ca mai rar ajunge cineva cu nesimtirea pana acolo, am cunoscut o gramada de nesimtiti si cinici care aveau totusi o limita. Ceva la cap presupun ca trebuie sa aiba, daca isi inchipuie ca va supravietui si va avea o viata implinita cu un comportament din asta. Sau e probabil o persoana mai in varsta decat pretinde, fortata in viata reala sa se supuna si sa taca, de ex, in fata unui sef, care stie probabil ca e cam limitata intelectual, si se foloseste de lumea virtuala pentru a-si arunca dejectiile acumulate in timpul zilei. Nu ma pricep la analiza psihologica :jester: dar complexe de vreun fel sigur are, ori n-ar mai simti nevoia sa desconsidere pe toata lumea.

Citind si celelalte mesaje postate intre timp :jester: am ramas si eu masca. Are o obsesie pentru tine in adevaratul sens al cuvantului. Auzi, frate, ce rahat de viata sa ai daca n-ai ceva mai bun de facut decat sa impersonezi un om strain pe forumuri...

Editat de Zero.Taiat.In.Patru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am cuvinte. As avea un profil psihiatric al acestei fiinte sociopate aka GaGa, din pacate nu am timp sa scriu acum

Daca domnisoara respectiva va mai activa pe acest forum , eu ma voi retrage (cei care ma "iubiti" deja puteti sa ma scutiti de urarea "cale batuta") in semn de coeziune cu Naeema

 

Asta e............

 

Fiind un forum privat mi se pare de bun simt ca administratorii si echipa moderatoare sa isi mai aleaga userii, ca un restaurant care se respecta. Daca se servesc periodic "rahaturi" unii isi iau catrafusele si pleaca.............

Ma deranjeaza si pe mine ca o sociopata cu probleme de integrare in orice comunitate sa murdareasca opiniile tuturor, crezul, sentimentele .Credeti cumva ca isi casca dansul gura in Elvetia sau unde amarul lui e.............sa vorbeasca despre musulmani, coaie si fuckinguri?????Va spus eu ca nu, asa ca nu vad un motiv pentru care ar fi tolerat acest user GAGa aici - tot un fel de societate doar ca virtuala...............

Iar faptul ca a vorbit de accidentul Naeemei in felul acesta imi demonstreaza ca nicio lobotomie nu il mai poate salva.

Cat de inghesuit la minte poate sa fie cineva ca sa "apere" homosexualitatea denigrand in schimb Islamul............?Dupa ce Naeema le-a repetat tuturor de nenumarate ori ca CRIMELE nu se fac in numele religiei ci a unor ideologii...........in numele banilor ascunsi in spatele intereselor politice...........? Un om care iti rade in fata ca ti-ai pierdut o parte din corp de ce altceva ar mai fi in stare?????

 

Pacat ca trebuie sa ma opresc as mai avea multe de spus dar cred ca am subliniat esentialul

Editat de joannahart

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu advochez pentru banarea ei Rodicka.

Pacat. Eu cred ca fiecare OM trebuie sa suporte consecintele cuvintelor si a faptelor. De ce nu ar fi si cazul ei?Pentru ca nu e OM? Pentru ca un OM nu ar scrie, spune, gandi ceea ce tia scris ea tie?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×