Sari la conținut
Forum Roportal
hans

Semnul fiarei = cipul ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ok. Deci toti cei care tinem duminica suntem blestemati pentru ca tinem semnul fiarei?

Uite, eu ma odihnesc duminica. Imi place ca orasul e liber si pot sa ma simt bine fara sa dau nas in nas cu cohorte de gonzo.

 

Ma relaxez duminica. Merg in iad?

 

Eu nu am nimic impotriva ca tu si colegii tai sa va relaxati sambata. De ce atata respingere a semenilor tai de existenta pentru niste chestii minore cum ar fi bretonul, reverul, duminica sau samponul favorit?

 

Ce inseamna ca te relaxezi duminica? O tii ca zi sfanta, sau doar te relaxezi? Pentru ca si eu ma relaxez uneori duminica, dar nu pt. ca este o zi sfintita de Dumnezeu.

 

E una a te relaxa si alta a asculta de bunul Dumnezeu si a respecta ceea ce El a sfintit.

 Nu e respingere, ci e constientizarea ca ascultarea de Dumnezeu nu e un lucru minor. Insa am mai spus si mai repet FIECARE alege ce vrea.

 

Apropo, inca nu e blestem, insa daca cercetezi cu atentie Biblia vei vedea ca va fi un moment in care Dumnezeu va spune STOP pacatului. SI atunci va fi o vreme in care fiecare va alege de partea cui va fi. Atunci  se va aplica treaba din Apocalips 14 cu 9,10.

      Insa nu vrem sa ne ia prin surprindere acea zi.

     Eu doar am spus ce am aflat in Biblie. E treaba ta ce alegi sa faci.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca pacatul  e de fapt cramponarea de reguli, iar dreapta gandire e de fapt curajul de a trece dincolo de reguli?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca pacatul  e de fapt cramponarea de reguli, iar dreapta gandire e de fapt curajul de a trece dincolo de reguli?

  SUnt reguli care iti aduc fericirea. Ce ar fi daca nu ar fi reguli in circulatie? Regului contra furtului?

Pacatul - incalcarea legii. Lege care iti aduce protectie si fericire. Adevaratul curaj e sa pastrezi aceste reguli, pt ca azi tot mai putini oameni au dispozitia de a le pazi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce ar fi daca nu ar fi reguli in circulatie? 

 

In oraselele in care s-au scos toate semafoarele si regulile de circulatie s-a observat cu uimire ca s-a redus numarul accidentelor. Soferii sunt obligati sa circule cu viteza redusa si sa caste ochii, altfel risca sa vina peste ei napasta de unde nu se asteapta.

 

Oricum, la ce bun e regula asta cu nufuratul, cand se fura in Romania si in toata lumea pe rupte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine. Dar ce zici despre regula contra crimelor? Cu atatia banditi pe strada cu totii am fi ucisi daca nu ar exista politie.

Dar cum e atunci cand nu pui reguli copiilor tai? Nu te doare sufletul (daca ii iubesti) sa ii vezi cum se drogheaza, cum se sinucid si cum isi distrug vietile?  Din disperare, pentru a-i salva, si pt. ca sunt copii tai, le pui reguli.

        De ce sunt atatea reguli in univers? Toate planetele sunt aliniate frumos, soarele se invarte pentru a asigura ciclul zi-noapte, gravitatea ne tine pe pamant, etc. Ce ar fi daca totul ar fi haos, daca nu ar fi oarecum o ordine si niste reguli?

 

Sau banala regula: ``nu te arunca de la etajul 100 ca mori!``. E mai calumea sa calc regulile nu?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ea zicea ca semnul fiarei nu este cipul, ci duminica, asa ca am vrut sa lamurim acest aspect insolit al problemei.

 

Ce se intampla cand discutia se abate de la subiectul topicului? Trebuie sa ii spui celui cu care discuti: "hai pe topicul cutare, pentru ca mergem pe un alt fir de discutie"? Sau sa creezi un topic nou, daca un topic vechi nu exista, si sa-i ceri celuilalt sa vina si el acolo?


Adica, eu trebuia sa-i zic Akelei: "hai pe topicul cu semnul fiarei=duminica", apoi peste doua mesaje sa-i zic: "hai pe topicul cu regulile care pot fi sfidate"?

Nu e ciudat?

In conversatia fata catre fata nu exista astfel de probleme, discutia poate aluneca firesc spre alte fagase, care sunt paralele cu subiectul prim, dar nu total rupte de el.

 

Observa ca nu am sarit de la subiectul cu cipul la discutarea tunsurii la normanzii din secolul XIX, ci am ramas in subiectul de la care s-a pornit: "e bine sa ne cipuim, sau e pacat? Dar atunci ce este pacatul in esenta sa?"

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Paracioasa mica! Ce-ti mai place sa scapi de responsabilitate dand vina pe altii...

Intr-o relatie nu doar unul greseste si celalalt e sfant... si tu te-ai lasat dusa in ispita, nu mai da vina pe ispitire...

 

Sau ce crezi, ca tu esti sfanta si nu ai pacatul offtopicului? Nimeni nu e fara de pacat cand vine vorba de offtopic, toti suntem pacatosi si trebuie sa ne caim!


Altfel in topicul cu "purgatoriu" vom fi trimisi, si cine va cobori acolo ca sa ne mantuiasca de pacatul stramosesc al offtopicului care ne corupe mintea cea pura si inocenta? Vai noua!

Editat de Tlahuizcalpantecuhtliyaotl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iubirea, libertarea, smerenia, dreptatea, credinta nadejdea, toate virtutile se oglindesc in sufletele care urmeaza lui Dumnezeu.

Cifra lui Dumnezeu este 7, fiind cifra perfectiunii, a divinitatii.

 

Numarul lui satan este 666, acesta a fost ales de satan si este ales sa il reprezinte pe acest pamant. Cei ce sunt satanisti pot vorbi foarte mult despre valoarea si puterea acestui numar. Omenirea este guvernata aici si in aceste timpuri de oameni rai, de oameni care se inchina lui satan. In primul rand cipul este o incalcarea a libertatii omului, cel mai mare dar al nostru. Cipul va ajunge sa identifice omul, totul se va face doar prin cip. Astfel oamenii acestia rai si puternici vor avea control asupra tuturor celor ce il poarta. Iar problema cea mai mare este ca acest cip contine ca numar esential, recunoscut, stiut, verificat, dovedit, numarul 666 - numarul lui Satan. Prin acest cip se doreste ca intreaga omenire sa fie supusa si inchinata lui Satan, oamenii sa accepte de bunavoie sa poarte numele lui. De ce sa fim privati de libertare? De ce sa fim monitoritati peste tot? De se sa stie ei, tot ce vor despre noi? De ce nu au ales alt numar, oricare alt numar, ci 666 ca sa reprezinte aceste cipur-uri? Pentru ca vor sa detina controlul asupra omenirii, iar aceasta sa o inchine lui satan. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×