Sari la conținut
Forum Roportal
B.Andrei.I

Beneficiez de mostenire in cazul....

Postări Recomandate

Buna! as vrea sa va cer ajutorul pt ca sunt intr-o situatie mai dificila si nu stiu cum sa procedez....

Parintii mei au divortat... tatal meu s-a recasatorit si a avut doi copii.... acum doua saptamani tata am murit.... Peste doua saptamani urmeaza sa se faca masa succesorala.... Acuma intrebarea mea este daca beneficiez de ceva... iar daca da a cate-a parte?... As avea nevoie de un raspuns cat mai repede sau daca ati putea sa imi lasati un numar de telefon a cuiva care m-ar putea ajuta pt rezolvarea aceste probleme... puteti sa imi lasati si un mail pe adresa "andreyus_89@yahoo.com." ! va multumesc!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu conteaza ca parintii au divortat, esti mostenitor rezervatar si vii la mostenire in concurs atat cu ceilalti copii ai defunctului cat si cu sotia supravietuitoare.

in cata parte, depinde: daca sotia actuala a fost legitima si coproprietara a bunurilor imobile si mobile, atunci ea are 1/2, cealalta jumatate urmand sa se imparta intre ea si copii, respectiv voi 3. te sfatuiesc sa afli data si ora exacta a dezbaterii succesiunii si sa fii prezent acolo.

daca vrei si alte lamuriri, cel mai indicat e sa consulti un avocat specializat in drept civil,caruia sa-i expui exact ce doresti si situatia de fapt in amanunt.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×