Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
timmyT2

Punk Rock in Romania

Recommended Posts

In Romania am vazut ca nu se prea discuta despre acest stil muzical. Are o imagine destul de urata, desi in afara tarii artistii de acest gen au ajuns sa vanda mai multe albume ca: Beyonce, Rhianna, Britney Spears, Justin Timbarlake. Vezi trupe ca: Green Day, Blink 182, Sum 41. Este vorba despre trupele de pop punk.

 

Dar si cele de punk rock: NOFX, Rancid, Dropkick Murphys, etc reusesc incet incet sa faca acelasi lucru vis-a-vis de vanzarile de albume.

 

In Romania ce facem? Ramanem tot la aparitii TV feminine, cu vreo gasca de fete, bune prietene din Bamboo, fara voce, dar care au zis sa puna stop si sa ajunga celebre. Si cum altfel? Dau un banut lui Moga, care face o melodie, are doua fete cu voce buna care trag in studio (asta fiind meseria lor), iar doamnele de Bamboo, pac pac, au mers la TV si la concerte si au luat banii celor cu limba iesita de 1 m la vederea unor fustite scurte la -2 grade afara in seara de Revelion, in Piata Revolutiei (caci se apropie).

 

Nu vb ca muzica trebuie sa fie punk (mai sus era un ex a ceea ce se intampla afara, mai sunt si altele)....dar parca trebuie altceva...., caci ne-am saturat sa nu evoluam deloc, sa ramanem tot la atitudinea primitiva de a ne bucura 2 craci.

 

Cine vrea sa dezbata pe astfel de teme, este asteptat. :P))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×